Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michi italiaaaaaaaa
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Marci onderschept slim de pass. Marci probeert naar een medespeler te passen. Miano rent richting de bal. Miano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - italiaaaaaaaa 1:0

11e minuut.
Nocera is nu in balbezit. Miano is nu in balbezit. Marci rent richting de bal. Marci schiet op doel. Montagnana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - italiaaaaaaaa 2:0

21e minuut.
Buldreghini speelt de bal door. Abbaticchio probeert de bal met de borst te controleren. Arcellone rent richting de bal. Alioti verovert de bal door een tackle van achteren. Alioti draait met de bal, schiet en ... Bellettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Minenna rent richting de bal. Di Minenna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Morandi geeft een lange en hoge pass. Bitetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buldreghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano rent richting de bal. Miano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Martini geeft een lange en hoge pass. Buldreghini rent richting de bal. Alioti onderschept slim de pass. Di Minenna rent richting de bal. Di Minenna haalt uit met een fantastische trap. Bellettini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - italiaaaaaaaa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 32%, italiaaaaaaaa 68%.
Michi - italiaaaaaaaa 2:1

54e minuut.
Di Minenna is nu in balbezit. Arcellone is nu in balbezit. Di Minenna onderschept slim de pass. Di Minenna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 53%, italiaaaaaaaa 47%.
Michi - italiaaaaaaaa 2:1