Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
italiaaaaaaaa ASD ALBALANGA
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 33
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera speelt de bal door. Verrazzani is nu in balbezit. Tlaga onderschept slim de pass. Tlaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Spadanuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbo probeert naar een medespeler te passen. Garziera rent richting de bal. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
italiaaaaaaaa - ASD ALBALANGA 0:1

15e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. Tlaga speelt de bal door. Garziera rent richting de bal. Garziera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Verrazzani de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alioti verovert de bal door een tackle van achteren. Alioti passt de bal in één keer door. Mantega rent richting de bal. Di Minenna onderschept slim de pass. Di Minenna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
italiaaaaaaaa - ASD ALBALANGA 1:1

26e minuut.
Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Di Minenna verovert de bal door een tackle van achteren. Mantega is nu in balbezit. Di Minenna verovert de bal door een tackle van achteren. Di Minenna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bitetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trott onderschept slim de pass. Trott passt de bal zonder na te denken. Garziera rent richting de bal. Garziera schiet op doel. Montagnana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
italiaaaaaaaa - ASD ALBALANGA 1:2

30e minuut.
Zumbo met een sublieme pass. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă passt de bal in één keer door. Garziera is nu in balbezit. Garziera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mantega is nu in balbezit. Mantega met een sublieme pass. Garziera is nu in balbezit. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trott onderschept slim de pass. Trott passt de bal met de wreef. Tlaga rent richting de bal. Tlaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: italiaaaaaaaa 63%, ASD ALBALANGA 37%.
italiaaaaaaaa - ASD ALBALANGA 1:2

47e minuut.
Spadanuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garziera de bal. Garziera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Mingolini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zumbo met een snelle inworp. Muscă rent richting de bal. Muscă geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Montagnana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garziera krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Di Minenna passt de bal met de wreef. Muscă rent richting de bal. Muscă met een sublieme pass. Garziera rent richting de bal. Garziera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Busiol met een snelle inworp. Alioti rent richting de bal. Trott legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trott krijgt een gele kaart. Alioti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alioti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Saarenlehto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
italiaaaaaaaa - ASD ALBALANGA 2:2

75e minuut.
Trott onderschept slim de pass. Trott speelt de bal door. Muscă rent richting de bal. Muscă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
italiaaaaaaaa - ASD ALBALANGA 2:3

78e minuut.
Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini passt de bal in één keer door. Tlaga rent richting de bal. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Montagnana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: italiaaaaaaaa 67%, ASD ALBALANGA 33%.
italiaaaaaaaa - ASD ALBALANGA 2:3