Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD ALBALANGA italiaaaaaaaa
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 17.4
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Verrazzani onderschept slim de pass. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muscă springt en kopt de bal. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Verrazzani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nocera komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Garziera passt de bal zonder na te denken. Parada geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Montagnana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 1:0

11e minuut.
Garziera passt de bal zonder na te denken. Tlaga rent richting de bal. Tlaga passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 2:0

24e minuut.
Pagni rent richting de bal. Tlaga onderschept slim de pass. Tlaga passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Parada geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muscă de bal. Muscă schiet op doel. Lampugnani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montagnana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montagnana probeert naar een medespeler te passen. Parada met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Lampugnani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Garziera is nu in balbezit. Garziera passt de bal zonder na te denken. Muscă controleert de bal met de borst. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 3:0

34e minuut.
Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski passt de bal in één keer door. Fernández Botello is nu in balbezit. Fernández Botello geeft een lange en hoge pass. Kopa-Ostrowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 4:0

40e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. Pagni is nu in balbezit. Pagni met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 21%, italiaaaaaaaa 79%.
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 4:0

56e minuut.
Kopa-Ostrowski passt de bal met de wreef. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Montagnana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 5:0

60e minuut.
Nocera verovert de bal door een tackle van achteren. Nocera probeert naar een medespeler te passen. Muscă met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 6:0

62e minuut.
Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Montagnana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Bitetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetto passt de bal zonder na te denken. Parada is nu in balbezit. Parada geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bitetto geeft een hoge lob. Zaowocny geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 7:0

76e minuut.
Parada speelt de bal door. Muscă speelt de bal door. Tlaga probeert de bal met de borst te controleren. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 8:0

85e minuut.
Robustelli probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski passt de bal in één keer door. Daar is Tlaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Montagnana trapt de bal weg van het doel. Parada speelt de bal door. Kopa-Ostrowski kan de bal niet met de borst controleren. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 25%, italiaaaaaaaa 75%.
ASD ALBALANGA - italiaaaaaaaa 8:0