Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARCO SBOLGI I chimici
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Furegon geeft een hoge lob. Del Popolo is nu in balbezit. Quassolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quassolo krijgt een gele kaart. Del Popolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanni neemt de penalty, wat een uithaal! Martellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCO SBOLGI - I chimici 1:0

7e minuut.
Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati probeert naar een medespeler te passen. Carciofoli rent richting de bal. Anselmo onderschept slim de pass. Anselmo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Belfiori rent richting de bal. Belfiori geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mecchia de bal. Buccetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccetti haalt uit met een fantastische trap. Martellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vanni is nu in balbezit. Canotto rent richting de bal. Canotto met een sublieme pass. Del Popolo rent richting de bal. Del Popolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Martellini met een harde bal richting middenveld. Furegon met een sublieme pass. Canotto rent richting de bal. Vanni verovert de bal door een tackle van achteren. Vanni haalt uit met een fantastische trap. Martellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Quassolo met de inworp. Klungelig pakt Biliotti de bal. Vanni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vanni krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Assennato is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giacone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cudini rent richting de bal. Cudini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Raparelli trapt de bal weg van het doel. Canotto kopt de bal weg. Assennato is nu in balbezit. Assennato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Formigari rent richting de bal. Belfiori verovert de bal door een tackle van achteren. Belfiori geeft een hoge lob. Vanni rent richting de bal. Vanni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 50%, I chimici 50%.
MARCO SBOLGI - I chimici 1:0

52e minuut.
Quassolo geeft de bal voor. Inworp. Buccetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Furegon onderschept slim de pass. Furegon probeert naar een medespeler te passen. Quassolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo verovert de bal door een tackle van achteren. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Robbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriello is nu in balbezit. Assennato verovert de bal door een tackle van achteren. Assennato schiet op doel. Raparelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Assennato rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MARCO SBOLGI - I chimici 1:1

62e minuut.
Vanni verovert de bal door een tackle van achteren. Vanni speelt de bal door. Daar is Del Popolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Popolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCO SBOLGI - I chimici 2:1

65e minuut.
Biliotti geeft een lange en hoge pass. Anselmo is nu in balbezit. Vittoriello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vittoriello krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Biliotti verovert de bal door een tackle van achteren. Biliotti probeert naar een medespeler te passen. Assennato rent richting de bal. Assennato draait met de bal, schiet en ... Vittoriello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raparelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Buccetti geeft een hoge lob. Furegon kopt de bal weg. Biadico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 35%, I chimici 65%.
MARCO SBOLGI - I chimici 2:1