Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciannelli Team Società Sportiva Millo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Camosso kopt de bal weg. Bascapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Meomartino is nu in balbezit. Meomartino geeft de bal voor. Bertosso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - Società Sportiva Millo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 54%, Società Sportiva Millo 46%.
Ciannelli Team - Società Sportiva Millo 1:0

46e minuut.
Menico is nu in balbezit. Menico met een sublieme pass. Trinchitella speelt de bal door. De Filippis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arpini met een snelle inworp. Meomartino is nu in balbezit. Martorini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meomartino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meomartino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De Filippis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippis passt de bal met de wreef. Monti geeft een hoge lob. Menico rent richting de bal. Menico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mazzolari is nu in balbezit. Mazzolari geeft de bal voor. Bertosso is nu in balbezit. Bertosso haalt uit met een fantastische trap. Budo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Meomartino met een sublieme pass. Zingaro is nu in balbezit. Bertosso begaat een overtreding. Bertosso krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Costellano geeft een hoge lob. Bertosso rent richting de bal. Bertosso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ramaioli de bal onder controle te krijgen. Budo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - Società Sportiva Millo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 39%, Società Sportiva Millo 61%.
Ciannelli Team - Società Sportiva Millo 2:0