Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michi Farmaceuticos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 24.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Abbaticchio probeert naar een medespeler te passen. Miano rent richting de bal. Cartesio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miano raakt geblesseerd tijdens het duel. Giubbi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - Farmaceuticos 1:0

14e minuut.
Gulla passt de bal in één keer door. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arcellone de bal onder controle te krijgen. Bellettini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Michi - Farmaceuticos 1:1

19e minuut.
Giubbi rent richting de bal. Carpano verovert de bal door een tackle van achteren. Carpano passt de bal zonder na te denken. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzese verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzzese geeft de bal voor. Miano kopt de bal weg. Paal!

27e minuut.
Gabriele is nu in balbezit. Gabriele geeft een lange en hoge pass. Giarrizzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - Farmaceuticos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 56%, Farmaceuticos 44%.
Michi - Farmaceuticos 1:2

47e minuut.
Giarrizzo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gabriele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oggioni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giusberti de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gulla geeft een lange en hoge pass. Daar is Giusberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Fabio rent richting de bal. Giusberti onderschept slim de pass. Giusberti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Arcellone geeft een hoge lob. Inworp. Gabriele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oggioni rent richting de bal. Oggioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Oggioni verovert de bal door een tackle van achteren. Oggioni passt de bal met de wreef. Carpano is nu in balbezit. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Oggioni geeft een lange en hoge pass. Di Fabio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gulla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giusberti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bonomo met een sublieme pass. Abbaticchio rent richting de bal. Abbaticchio passt de bal zonder na te denken. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - Farmaceuticos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 72%, Farmaceuticos 28%.
Michi - Farmaceuticos 1:3