Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farmaceuticos Michi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Cartesio is nu in balbezit. Cartesio passt de bal in één keer door. Buldreghini rent richting de bal. Oggioni rent richting de bal. Oggioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Buldreghini rent richting de bal. Oggioni onderschept slim de pass. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti haalt uit met een fantastische trap. Bellettini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - Michi 1:0

13e minuut.
Giusberti is nu in balbezit. Giusberti haalt uit met een fantastische trap. Di Fabio probeert de bal aan de voet te houden. Gulla geeft een hoge lob. Giusberti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - Michi 2:0

15e minuut.
Buldreghini probeert naar een medespeler te passen. Gulla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luzzardi. Luzzardi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buldreghini verovert de bal door een tackle van achteren. Buldreghini passt de bal in één keer door. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Arcellone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carpano geeft een lange en hoge pass. Di Fabio controleert de bal met de borst. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti haalt uit met een fantastische trap. Arcellone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

32e minuut.
Miano rent richting de bal. Bonomo onderschept slim de pass. Carpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marci onderschept slim de pass. Marci draait met de bal, schiet en ... Torresani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - Michi 2:1

34e minuut.
Miano passt de bal zonder na te denken. Marci heeft problemen om de bal te vangen. Bonomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marci verovert de bal door een tackle van achteren. Marci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Abbaticchio probeert naar een medespeler te passen. Carpano rent richting de bal. Carpano passt de bal met de wreef. Giusberti rent richting de bal. Giusberti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bonomo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Argentero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 36%, Michi 64%.
Farmaceuticos - Michi 2:1

55e minuut.
Giarrizzo passt de bal met de wreef. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano passt de bal met de wreef. Marci is nu in balbezit. Marci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Arcellone geeft een lange en hoge pass. Lercaro is nu in balbezit. Lercaro geeft een hoge lob. Giusberti rent richting de bal. Giusberti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - Michi 3:1

80e minuut.
Marci met een sublieme pass. Klungelig pakt Miano de bal. Seregni is nu in balbezit. Marci rent richting de bal. Marci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 45%, Michi 55%.
Farmaceuticos - Michi 3:1