Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
italiaaaaaaaa MARCO SBOLGI
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alioti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alioti kan niet meer verder spelen. Generati komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Busiol passt de bal met de wreef. Gomes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Busiol begaat een overtreding. Gomes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gomes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Cavazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robustelli speelt de bal door. Daar is Robbia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Minenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Minenna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Furegon rent richting de bal. Del Popolo probeert naar een medespeler te passen. Pagni heeft problemen om de bal te vangen. Vanni rent richting de bal. Vanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
italiaaaaaaaa - MARCO SBOLGI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: italiaaaaaaaa 58%, MARCO SBOLGI 42%.
italiaaaaaaaa - MARCO SBOLGI 0:1

47e minuut.
Daar is Del Popolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanni rent richting de bal. Vanni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Belfiori rent richting de bal. Belfiori schiet op doel. Montagnana probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini passt de bal zonder na te denken. Bitetto heeft problemen om de bal te vangen. Vanni is nu in balbezit. Vanni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Generati is nu in balbezit. Gomes is nu in balbezit. Furegon met een sublieme pass. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vanni passt de bal met de wreef. Belfiori is nu in balbezit. Belfiori passt de bal in één keer door. Vanni rent richting de bal. Vanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
italiaaaaaaaa - MARCO SBOLGI 0:2

67e minuut.
Furegon geeft een lange en hoge pass. Buccetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccetti probeert naar een medespeler te passen. Vanni rent richting de bal. Vanni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Belfiori onderschept slim de pass. Belfiori geeft de bal voor. Gomes speelt de bal door. Vanni is nu in balbezit. Vanni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Montagnana met een harde bal richting middenveld. Furegon kopt de bal weg. Vanni is nu in balbezit. Vanni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gomes kopt de bal weg. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Popolo. Del Popolo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bitetto is nu in balbezit. Vanni verovert de bal door een tackle van achteren. Vanni passt de bal met de wreef. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap. Montagnana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: italiaaaaaaaa 59%, MARCO SBOLGI 41%.
italiaaaaaaaa - MARCO SBOLGI 0:2