Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I chimici ASD ALBALANGA
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 35.4
weak Schieten very good
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Anselmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmo met een sublieme pass. Biliotti heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Martellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mecchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:1

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giacone zal de hoekschop nemen. Zaowocny kopt de bal weg. Canotto probeert naar een medespeler te passen. Assennato is nu in balbezit. Assennato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tlaga rent richting de bal. Tlaga passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Biadico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:2

17e minuut.
Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Martellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:3

20e minuut.
Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Martellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:4

22e minuut.
Daar is Kopa-Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecchia geeft een lange en hoge pass. Assennato is nu in balbezit. Assennato haalt uit met een fantastische trap. Saarenlehto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Mantega probeert naar een medespeler te passen. Trott heeft problemen om de bal te vangen. Trott passt de bal in één keer door. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Martellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tlaga geeft de bal voor. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:5

38e minuut.
Garziera rent richting de bal. Garziera passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biadico de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Tlaga de bal onder controle te krijgen. Muscă is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I chimici 56%, ASD ALBALANGA 44%.
I chimici - ASD ALBALANGA 0:6

47e minuut.
Matúz met een sublieme pass. Daar is Muscă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Canotto de bal. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga met een sublieme pass. Muscă heeft problemen om de bal te vangen. Muscă geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:7

51e minuut.
Garziera onderschept slim de pass. Garziera geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Martellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:8

60e minuut.
Muscă is nu in balbezit. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Martellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Garziera is nu in balbezit. Garziera passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Martellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:9

64e minuut.
Anselmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Daar is Tlaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:10

72e minuut.
Trott passt de bal zonder na te denken. Muscă is nu in balbezit. Biliotti is nu in balbezit. Muscă onderschept slim de pass. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Martellini bokst de bal weg. Muscă is nu in balbezit. Muscă geeft een hoge lob. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Zaowocny is nu in balbezit. Zaowocny geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski controleert de bal met de borst. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Martellini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Garziera met de inworp. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Martellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Canotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - ASD ALBALANGA 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I chimici 61%, ASD ALBALANGA 39%.
I chimici - ASD ALBALANGA 0:11