Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Società Sportiva Millo Farmaceuticos
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 23.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bascapé met de inworp. Ducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducci geeft een lange en hoge pass. Cartesio kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menico is nu in balbezit. Menico schiet op doel. Torresani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Società Sportiva Millo - Farmaceuticos 1:0

10e minuut.
De Filippis met een sublieme pass. Menico is nu in balbezit. Nunez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nunez krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ducci zal de hoekschop nemen. Daar is Carpano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menico bereikt de bal nog maar net als eerste. Menico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Società Sportiva Millo - Farmaceuticos 2:0

30e minuut.
Giusberti is nu in balbezit. Ramaioli onderschept slim de pass. Ramaioli speelt de bal door. Oggioni rent richting de bal. Oggioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Società Sportiva Millo - Farmaceuticos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Società Sportiva Millo 70%, Farmaceuticos 30%.
Società Sportiva Millo - Farmaceuticos 2:1

54e minuut.
Budo met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rossello de bal. Oggioni is nu in balbezit. Giusberti rent richting de bal. Giusberti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Bascapé met een snelle inworp. Rossello rent richting de bal. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni geeft een hoge lob. Budo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Nunez speelt de bal door. Klungelig pakt Gabriele de bal. Rossello begaat een overtreding. Rossello krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bonomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonomo probeert naar een medespeler te passen. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gabriele met een sublieme pass. Oggioni rent richting de bal. Oggioni passt de bal in één keer door. Daar is Giusberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giusberti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Società Sportiva Millo - Farmaceuticos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Società Sportiva Millo 76%, Farmaceuticos 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Società Sportiva Millo - Farmaceuticos 2:2