Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michi MARCO SBOLGI
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Belfiori geeft een hoge lob. Abbaticchio kopt de bal weg. Furegon speelt de bal door. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Buldreghini kopt de bal weg. Furegon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marci met een sublieme pass. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vanni is nu in balbezit. Vanni draait met de bal, schiet en ... Iandolo heeft problemen om de bal te vangen. Buccetti is nu in balbezit. Buccetti geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bellettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Rancati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati probeert naar een medespeler te passen. Vanni rent richting de bal. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo draait met de bal, schiet en ... Bellettini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rancati kopt de bal weg. Abbaticchio heeft problemen om de bal te vangen. Buccetti met een sublieme pass. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bruzzese geeft de bal voor. Furegon probeert naar een medespeler te passen. Del Popolo probeert de bal aan de voet te houden. Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Carciofoli geeft de bal voor. Inworp. Bruzzese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marci is nu in balbezit. Marci geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Robbia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - MARCO SBOLGI 1:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzzese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Marci onderschept slim de pass. Marci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 63%, MARCO SBOLGI 37%.
Michi - MARCO SBOLGI 1:0

51e minuut.
Cavazzini geeft een hoge lob. Inworp. Morandi met de inworp. Marci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marci geeft de bal voor. Raparelli bokst de bal weg.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buccetti met een snelle inworp. Abbaticchio is nu in balbezit. Vanni onderschept slim de pass. Vanni geeft een lange en hoge pass. Bellettini bokst de bal weg. Klungelig pakt Del Popolo de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Michi - MARCO SBOLGI 1:1

90e minuut.
Bruzzese speelt de bal door. Luzzardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfiori begaat een overtreding. Belfiori krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 50%, MARCO SBOLGI 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Michi - MARCO SBOLGI 1:1