Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARCO SBOLGI Michi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.8
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Belfiori met de inworp. Vanni is nu in balbezit. Campriani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanni raakt geblesseerd tijdens het duel. Vanni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bellettini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCO SBOLGI - Michi 1:0

12e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Miano onderschept slim de pass. Miano passt de bal zonder na te denken. Marci rent richting de bal. Marci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Carciofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzese verovert de bal door een tackle van achteren. Rancati begaat een overtreding. Rancati krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Del Popolo onderschept slim de pass. Di Fabio rent richting de bal. Del Popolo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vanni de bal. Vanni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rancati rent richting de bal. Campriani rent richting de bal. Campriani passt de bal in één keer door. Miano rent richting de bal. Miano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 55%, Michi 45%.
MARCO SBOLGI - Michi 1:0

50e minuut.
Miano is nu in balbezit. Miano passt de bal zonder na te denken. Vanni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Del Popolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Popolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCO SBOLGI - Michi 2:0

74e minuut.
Abbaticchio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rancati de bal. Rancati passt de bal met de wreef. Vanni probeert de bal met de borst te controleren. Vanni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bellettini met een harde bal richting middenveld. Rancati kopt de bal weg. Vanni rent richting de bal. Vanni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Abbaticchio is nu in balbezit. Abbaticchio geeft een lange en hoge pass. Carciofoli probeert de bal met de borst te controleren. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 41%, Michi 59%.
MARCO SBOLGI - Michi 2:0