Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciannelli Team I chimici
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pietrantuono passt de bal met de wreef. Daar is Biliotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meomartino is nu in balbezit. Bertosso rent richting de bal. Bertosso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Camosso geeft een lange en hoge pass. Mecchia is nu in balbezit. Mecchia geeft een hoge lob. Giacone is nu in balbezit. Giacone geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bertosso rent richting de bal. Biadico bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bertosso zijn tegenspeler op de grond. Bertosso krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cudini rent richting de bal. Cudini speelt de bal door. Pietrantuono rent richting de bal. Assennato verovert de bal door een tackle van achteren. Assennato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Quassolo geeft een lange en hoge pass. Giacone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monti is nu in balbezit. Giacone onderschept slim de pass. Giacone geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Canotto de bal. Mazzolari is nu in balbezit. Mazzolari passt de bal in één keer door. Bertosso rent richting de bal. Bertosso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mazzolari speelt de bal door. Cudini geeft een lange en hoge pass. Pietrantuono is nu in balbezit. Biliotti rent richting de bal. Biliotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 61%, I chimici 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciannelli Team - I chimici 0:0

49e minuut.
Mazzolari is nu in balbezit. Mazzolari speelt de bal door. Bertosso is nu in balbezit. Bertosso schiet op doel. Mecchia probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Meomartino is nu in balbezit. Biadico verovert de bal door een tackle van achteren. Biadico geeft een lange en hoge pass. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Mecchia de bal. Camosso is nu in balbezit. Quassolo maakt een afschuwelijke overtreding. Camosso moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Camosso kan niet meer verder spelen. Calogero komt het veld opgelopen. Pietrantuono zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bertosso is nu in balbezit. Bertosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Quassolo met een sublieme pass. Daar is Biliotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meomartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertosso rent richting de bal. Bertosso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Debattista geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cudini met een snelle inworp. Anselmo rent richting de bal. Anselmo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cudini probeert naar een medespeler te passen. Denaro rent richting de bal. Assennato rent richting de bal. Assennato haalt uit met een fantastische trap. Demonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - I chimici 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 53%, I chimici 47%.
Ciannelli Team - I chimici 0:1