Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARCO SBOLGI Società Sportiva Millo
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zingaro passt de bal met de wreef. Martorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martorini geeft een lange en hoge pass. Menico bereikt de bal nog maar net als eerste. Menico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rancati met de inworp. Belfiori geeft een lange en hoge pass. Bascapé kopt de bal weg. Vanni is nu in balbezit. Vanni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Martorini is nu in balbezit. Vanni onderschept slim de pass. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo schiet op doel. Budo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCO SBOLGI - Società Sportiva Millo 1:0

36e minuut.
Vanni onderschept slim de pass. Martorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martorini speelt de bal door. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Menico rent richting de bal. Furegon rent richting de bal. Menico verovert de bal door een tackle van achteren. Menico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 31%, Società Sportiva Millo 69%.
MARCO SBOLGI - Società Sportiva Millo 1:0

81e minuut.
Rancati geeft de bal voor. Belfiori is nu in balbezit. Zingaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zingaro krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Rancati passt de bal in één keer door. Morisco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carciofoli. Carciofoli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 34%, Società Sportiva Millo 66%.
MARCO SBOLGI - Società Sportiva Millo 1:0