Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Società Sportiva Millo MARCO SBOLGI
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Vanni met een sublieme pass. Bascapé heeft problemen om de bal te vangen. Buccetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buccetti krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Trinchitella bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfiori is nu in balbezit. Belfiori speelt de bal door. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Buccetti met een sublieme pass. Vanni rent richting de bal. Vanni speelt de bal door. Del Popolo rent richting de bal. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ramaioli met een harde bal richting middenveld. Furegon kopt de bal weg. Vanni is nu in balbezit. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Furegon geeft een lange en hoge pass. Ramaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaioli geeft een lange en hoge pass. Rancati rent richting de bal. Rancati geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Società Sportiva Millo - MARCO SBOLGI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Società Sportiva Millo 53%, MARCO SBOLGI 47%.
Società Sportiva Millo - MARCO SBOLGI 0:1

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Raparelli niet meer kan verder spelen. Taddei komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Vanni met een sublieme pass. Ramaioli rent richting de bal. Del Popolo verovert de bal door een tackle van achteren. Del Popolo schiet op doel. Budo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Del Popolo passt de bal in één keer door. Buccetti heeft problemen om de bal te vangen. Buccetti probeert naar een medespeler te passen. Vanni is nu in balbezit. Vanni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Società Sportiva Millo 68%, MARCO SBOLGI 32%.
Società Sportiva Millo - MARCO SBOLGI 0:1