Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michi ASD ALBALANGA
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. Hámos rent richting de bal. Hámos geeft een lange en hoge pass. Muscă rent richting de bal. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Matúz verovert de bal door een tackle van achteren. Matúz geeft een lange en hoge pass. Garziera is nu in balbezit. Garziera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - ASD ALBALANGA 0:1

25e minuut.
Giarrizzo geeft een hoge lob. Inworp. Zumbo met een snelle inworp. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - ASD ALBALANGA 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Abbaticchio de bal. Zumbo rent richting de bal. Zumbo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tlaga de bal. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 61%, ASD ALBALANGA 39%.
Michi - ASD ALBALANGA 0:2

48e minuut.
Tlaga rent richting de bal. Hámos rent richting de bal. Hámos geeft een hoge lob. Zumbo heeft problemen om de bal te vangen. Zumbo passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - ASD ALBALANGA 0:3

53e minuut.
Abbaticchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Trott onderschept slim de pass. Trott geeft een hoge lob. Daar is Garziera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Zumbo onderschept slim de pass. Muscă rent richting de bal. Muscă geeft de bal voor. Tlaga rent richting de bal. Tlaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tlaga kopt de bal weg. Trott probeert de bal met de borst te controleren. Marci met een sublieme pass. Miano is nu in balbezit. Miano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Saarenlehto trapt de bal weg van het doel. Tlaga is nu in balbezit. Met opzet legt Luzzardi zijn tegenspeler op de grond. Tlaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alcázar met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fabio speelt de bal door. Giarrizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă is nu in balbezit. Muscă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 58%, ASD ALBALANGA 42%.
Michi - ASD ALBALANGA 0:3