Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Soliti Sospetti Mirmidonia
anti Normal v3 Tactiek dzeko
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
33.9 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


5e minuut.
Kuczyński onderschept slim de pass. Kuczyński passt de bal zonder na te denken. Remela is nu in balbezit. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Fabian geeft de bal voor. Mouro geeft een lange en hoge pass. Remela is nu in balbezit. Remela draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Mirmidonia 0:1

14e minuut.
Remeisis geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuczyński de bal. Kuczyński passt de bal met de wreef. Remela is nu in balbezit. Remela schiet op doel. Stamatoiu bokst de bal weg.

16e minuut.
Stamatoiu trapt de bal weg van het doel. Mouro kopt de bal weg. Kuczyński speelt de bal door. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Mouro probeert naar een medespeler te passen. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu geeft de bal voor. Remela kopt de bal weg. Stamatoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczyński passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mouro verovert de bal door een tackle van achteren. Mouro speelt de bal door. Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Campos rent richting de bal. Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela schiet op doel. Stamatoiu bokst de bal weg. Klungelig pakt Remeisis de bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Mirmidonia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 64%, Mirmidonia 36%.
I Soliti Sospetti - Mirmidonia 0:2

53e minuut.
Vinereanu heeft problemen om de bal te vangen. Mouro rent richting de bal. Mouro geeft een lange en hoge pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Remela rent richting de bal. Remela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Mirmidonia 0:3

55e minuut.
Stępiński passt de bal met de wreef. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński passt de bal zonder na te denken. Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dönmezer komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Campos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vermeulen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vermeulen is nu in balbezit. Vermeulen met een sublieme pass. Bekolo is nu in balbezit. Bekolo geeft een lange en hoge pass. Dönmezer krijgt zijn hoofd ertegen. Stamatoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Soranno passt de bal in één keer door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Provalija de bal. Lingiari rent richting de bal. Lingiari geeft een hoge lob. Dönmezer is nu in balbezit. Dönmezer geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Mirmidonia 0:4

83e minuut.
Vermeulen met een sublieme pass. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Bekolo de bal. Bekolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lingiari kopt de bal weg. Kalajchev speelt de bal door. Dönmezer is nu in balbezit. Dönmezer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Dönmezer probeert de bal met de borst te controleren. Soranno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dönmezer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Terzini neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Mirmidonia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 55%, Mirmidonia 45%.
I Soliti Sospetti - Mirmidonia 0:5