Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuorigrotta Soccer Cin Cin United
Normal Tactiek CinCin2
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Sansonetti probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła geeft een lange en hoge pass. Sansonetti is nu in balbezit. Sansonetti draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Yinghua met een sublieme pass. Sansonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansonetti probeert naar een medespeler te passen. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tavares onderschept slim de pass. Tavares geeft de bal voor. Turoni onderschept slim de pass. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Miani bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras verovert de bal door een tackle van achteren. Uras passt de bal zonder na te denken. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yinghua onderschept slim de pass. Yinghua passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - Cin Cin United 0:1

12e minuut.
Perrini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abello passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal. Tavares geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Anioła kan de bal niet met de borst controleren. Anzilutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anioła is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - Cin Cin United 0:2

22e minuut.
Yinghua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sansonetti de bal. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Miani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yinghua met een sublieme pass. Kocatepe rent richting de bal. Kocatepe draait met de bal, schiet en ... Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Sansonetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła passt de bal in één keer door. Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Franzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Goto rent richting de bal. Tavares geeft de bal voor. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Anzilutti bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sansonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansonetti passt de bal met de wreef. Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe draait met de bal, schiet en ... Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sansonetti rent richting de bal. Sansonetti passt de bal in één keer door. Tavares met een sublieme pass. Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - Cin Cin United 0:3

37e minuut.
Daar is Abello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masoni onderschept slim de pass. Yinghua speelt de bal door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - Cin Cin United 0:4

43e minuut.
Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Turoni de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anioła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - Cin Cin United 0:5

45e minuut.
Doeltrap. Sunde komt het veld opgelopen. Csuha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuorigrotta Soccer 73%, Cin Cin United 27%.
Fuorigrotta Soccer - Cin Cin United 0:5

52e minuut.
Sunde kopt de bal weg. Caposciutti probeert naar een medespeler te passen. Sansonetti is nu in balbezit. Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - Cin Cin United 0:6

58e minuut.
Sunde probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kocatepe de bal. Kocatepe passt de bal met de wreef. Sansonetti rent richting de bal. Sansonetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Percivalli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Miani met een sublieme pass. Yinghua speelt de bal door. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Franzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansonetti onderschept slim de pass. Sansonetti passt de bal zonder na te denken. Percivalli is nu in balbezit. Percivalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Sunde de bal. Sansonetti is nu in balbezit. Sansonetti passt de bal in één keer door. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Anzilutti trapt de bal weg. Sansonetti kopt de bal weg. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti bokst de bal weg.

74e minuut.
Turoni geeft een lange en hoge pass. Anioła probeert de bal met de borst te controleren. Turoni rent richting de bal. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła schiet op doel. Anzilutti bokst de bal weg.

76e minuut.
Yinghua passt de bal met de wreef. Sansonetti rent richting de bal. Sansonetti met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sunde speelt de bal door. Sansonetti rent richting de bal. Miani verovert de bal door een tackle van achteren. Csuha onderschept slim de pass. Csuha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Percivalli passt de bal met de wreef. Sansonetti heeft problemen om de bal te vangen. Anioła is nu in balbezit. Sansonetti is nu in balbezit. Sansonetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Franzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansonetti rent richting de bal. Sansonetti passt de bal zonder na te denken. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuorigrotta Soccer 76%, Cin Cin United 24%.
Fuorigrotta Soccer - Cin Cin United 0:6