Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cin Cin United Fuorigrotta Soccer
CinCin2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 21.3
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Mondolfi rent richting de bal. Mondolfi met een sublieme pass. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini onderschept slim de pass. Perrini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Anioła probeert de bal aan de voet te houden. Fedor met een sublieme pass. Baudi met een sublieme pass. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 1:0

7e minuut.
Yinghua rent richting de bal. Yinghua speelt de bal door. Baudi is nu in balbezit. Baudi geeft een hoge lob. Daar is Turoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Baudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verrando met een sublieme pass. Yinghua speelt de bal door. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Alexanko is nu in balbezit. Alexanko probeert naar een medespeler te passen. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel. Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 2:0

10e minuut.
Abello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomiński verovert de bal door een tackle van achteren. Płomiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Anzilutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Baudi met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła met een sublieme pass. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Goto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexanko verovert de bal door een tackle van achteren. Alexanko speelt de bal door. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 3:0

27e minuut.
Anioła schiet op doel. Anzilutti probeert naar een medespeler te passen. Yinghua kopt de bal weg. Płomiński kan de bal niet met de borst controleren. Płomiński passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alexanko is nu in balbezit. Alexanko speelt de bal door. Caposciutti met een sublieme pass. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Yinghua passt de bal in één keer door. Baudi rent richting de bal. Baudi geeft een lange en hoge pass. Anioła springt en kopt de bal. Płomiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 4:0

36e minuut.
Baudi met de inworp. Płomiński geeft een hoge lob. Goto heeft problemen om de bal te vangen. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caposciutti heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 5:0

45e minuut.
Fedor rent richting de bal. Fedor geeft een lange en hoge pass. Daar is Płomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomiński draait met de bal, schiet en ... Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 21%, Fuorigrotta Soccer 79%.
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 6:0

47e minuut.
Alexanko is nu in balbezit. Alexanko passt de bal zonder na te denken. Fedor met een sublieme pass. Płomiński rent richting de bal. Płomiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Fedor probeert naar een medespeler te passen. Alexanko is nu in balbezit. Alexanko met een sublieme pass. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Anzilutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 7:0

51e minuut.
Alexanko kopt de bal weg. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor is nu in balbezit. Anioła is nu in balbezit. Anioła geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński is nu in balbezit. Turoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płomiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Fedor komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Perrini rent richting de bal. Yinghua verovert de bal door een tackle van achteren. Yinghua speelt de bal door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fedor rent richting de bal. Miani onderschept slim de pass. Anioła onderschept slim de pass. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 8:0

67e minuut.
Verrando is nu in balbezit. Baudi verovert de bal door een tackle van achteren. Baudi speelt de bal door. Płomiński rent richting de bal. Płomiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Alexanko passt de bal in één keer door. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor geeft een hoge lob. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Caposciutti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anioła raakt geblesseerd tijdens het duel. Fedor zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 9:0

76e minuut.
Anioła geeft een hoge lob. Fedor rent richting de bal. Yinghua probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baudi de bal. Baudi passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 10:0

79e minuut.
Alexanko passt de bal met de wreef. Fedor is nu in balbezit. Fedor passt de bal met de wreef. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Klungelig pakt Fedor de bal. Turoni is nu in balbezit. Płomiński verovert de bal door een tackle van achteren. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 11:0

85e minuut.
Verrando is nu in balbezit. Baudi verovert de bal door een tackle van achteren. Baudi met een sublieme pass. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 12:0

86e minuut.
Perrini passt de bal zonder na te denken. Piattella rent richting de bal. Baudi geeft een lange en hoge pass. Piattella probeert de bal aan de voet te houden. Alexanko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Miani rent richting de bal. Fedor rent richting de bal. Miani begaat een overtreding. Fedor roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fedor kan niet meer verder spelen. František komt het veld opgelopen. Yinghua met een snel genomen vrije trap. Anioła springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Baudi probeert naar een medespeler te passen. František rent richting de bal. František met een sublieme pass. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 19%, Fuorigrotta Soccer 81%.
Cin Cin United - Fuorigrotta Soccer 12:0