Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Librorno lello
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Figone controleert de bal met de borst. Ciuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Avanzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. D`Avanzo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Ciuccio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciuccio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Accardo kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Basilico zal de hoekschop nemen. Daar is Accardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Faustini rent richting de bal. Faustini schiet op doel. Volpatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tamiazzo passt de bal met de wreef. Ciuccio probeert de bal met de borst te controleren. Broda verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasia rent richting de bal. Anastasia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Figone met een sublieme pass. Bigiarini rent richting de bal. Faustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiarini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Maruzzo is nu in balbezit. Falcomatà verovert de bal door een tackle van achteren. Falcomatà speelt de bal door. Anastasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Librorno - lello 1:0

26e minuut.
Figone rent richting de bal. Panigada verovert de bal door een tackle van achteren. Panigada passt de bal in één keer door. Anastasia is nu in balbezit. Anastasia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Panigada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiarini is nu in balbezit. Bigiarini speelt de bal door. Anastasia rent richting de bal. Anastasia schiet op doel. Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Maruzzo probeert de bal aan de voet te houden. Ciuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anastasia krijgt een gele kaart. Ciuccio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Librorno 50%, lello 50%.
Librorno - lello 1:0

55e minuut.
Tamiazzo geeft een hoge lob. Boschiroli is nu in balbezit. Boschiroli met een sublieme pass. Faustini is nu in balbezit. Faustini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Panigada passt de bal zonder na te denken. Ciuccio rent richting de bal. Falcomatà tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falcomatà krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Accardo rent richting de bal. Accardo geeft een hoge lob. Tamiazzo is nu in balbezit. Lo Passo onderschept slim de pass. Lo Passo geeft de bal voor. Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anastasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Librorno - lello 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Librorno 55%, lello 45%.
Librorno - lello 2:0