Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lello Cantera sorso
Normal Tactiek mio
34% Balbezit 66%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 41.7
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Di Lorenzo Delmondes geeft een lange en hoge pass. Basilico heeft problemen om de bal te vangen. Pilikowski met een sublieme pass. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Cantera sorso 0:1

5e minuut.
Ceglie speelt de bal door. Ballerino is nu in balbezit. Ballerino passt de bal met de wreef. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pilikowski rent richting de bal. Ciuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski onderschept slim de pass. Pilikowski geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pilikowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Boschiroli de bal onder controle te krijgen. Ceglie onderschept slim de pass. Tamiazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Sequelado geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Baccino trapt de bal weg. Sequelado kopt de bal weg. Pagone rent richting de bal. Pagone schiet op doel. Baccino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Cantera sorso 0:2

28e minuut.
Bigiarini rent richting de bal. Ceglie verovert de bal door een tackle van achteren. Ceglie geeft een hoge lob. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ballerino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone begaat een overtreding. Figone krijgt een gele kaart. Ceglie raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ceglie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pilikowski rent richting de bal. Sequelado rent richting de bal. Sequelado geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klungelig pakt Figone de bal. Figone passt de bal in één keer door. Tamiazzo is nu in balbezit. Bandeira de Mello onderschept slim de pass. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Baccino bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Lagana probeert de bal aan de voet te houden. Ballerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tamiazzo ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tamiazzo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ballerino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bandeira de Mello zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Cantera sorso 0:3

41e minuut.
Bacceliere rent richting de bal. Bandeira de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Pagone is nu in balbezit. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pilikowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lagana de bal. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Basilico rent richting de bal. Castronuovo onderschept slim de pass. Castronuovo speelt de bal door. Pagone is nu in balbezit. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 79%, Cantera sorso 21%.
lello - Cantera sorso 0:3

47e minuut.
Mikavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceglie is nu in balbezit. Ceglie speelt de bal door. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sequelado probeert naar een medespeler te passen. Ballerino rent richting de bal. Ballerino probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Cantera sorso 0:4

53e minuut.
Figone rent richting de bal. Figone geeft de bal voor. Pilikowski geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel. Paal! Baccino probeert wanhopig de bal te grijpen. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Cantera sorso 0:5

59e minuut.
Maruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilikowski geeft de bal voor. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Cantera sorso 0:6

63e minuut.
Inworp. Pilikowski met de inworp. Pagone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandeira de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Cantera sorso 0:7

65e minuut.
Ciuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Castronuovo is nu in balbezit. Castronuovo met een sublieme pass. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ceglie speelt de bal door. Ballerino heeft problemen om de bal te vangen. Ballerino met een sublieme pass. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sequelado met een sublieme pass. Pagone is nu in balbezit. Di Lorenzo Delmondes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pagone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilikowski met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ballerino met een sublieme pass. Figone controleert de bal met de borst. Ceglie rent richting de bal. Figone onderschept slim de pass. Figone geeft een hoge lob. Gherghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pilikowski met een snelle inworp. Pagone rent richting de bal. Ciuccio onderschept slim de pass. Castronuovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castronuovo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sequelado probeert naar een medespeler te passen. Ballerino probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bandeira de Mello de bal onder controle te krijgen. Castronuovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castronuovo passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ballerino geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello probeert naar een medespeler te passen. Castronuovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castronuovo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 72%, Cantera sorso 28%.
lello - Cantera sorso 0:7