Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8 de Janeiro Ac Mazzaska
1vs1 Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Dorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giannelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Mangosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangosio passt de bal zonder na te denken. Iorillo rent richting de bal. Iorillo schiet op doel. Dondolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:1

4e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Giannelli onderschept slim de pass. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Iorillo rent richting de bal. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Folgarait rent richting de bal. Folgarait passt de bal met de wreef. Mangosio speelt de bal door. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo draait met de bal, schiet en ... Dondolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:2

6e minuut.
Leca rent richting de bal. Dorio is nu in balbezit. Dorio speelt de bal door. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca probeert naar een medespeler te passen. Iorillo rent richting de bal. Iorillo draait met de bal, schiet en ... Dondolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:3

9e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca probeert naar een medespeler te passen. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo schiet op doel. Dondolini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dondolini speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mangosio met de inworp. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Evangelista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondi probeert naar een medespeler te passen. Rodzik rent richting de bal. Rodzik probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mangosio zal de hoekschop nemen. Dorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:4

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorio met een snelle inworp. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli haalt uit met een fantastische trap. Paal! Iorillo is nu in balbezit. Paal! Iorillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:5

17e minuut.
Leca rent richting de bal. Leca passt de bal met de wreef. Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo onderschept slim de pass. Iorillo draait met de bal, schiet en ... Dondolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal met de wreef. Folgarait met een sublieme pass. Daar is Iorillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Dorio speelt de bal door. Evangelista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:6

22e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Di Ciaula rent richting de bal. Di Ciaula passt de bal met de wreef. Gennari rent richting de bal. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Chiaro rent richting de bal. Chiaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iorillo de bal. Iorillo schiet op doel. Dondolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:7

34e minuut.
Evangelista passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mangosio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:8

36e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Dondolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondolini geeft de bal voor. Evangelista kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mangosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangosio probeert naar een medespeler te passen. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. Dondolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Evangelista de bal onder controle te krijgen. Folgarait speelt de bal door. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli haalt uit met een fantastische trap. Dondolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Dondolini trapt de bal weg. Evangelista is nu in balbezit. Giannelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giannelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 91%, Ac Mazzaska 9%.
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:8

46e minuut.
Evangelista is nu in balbezit. Iorillo onderschept slim de pass. Giannelli is nu in balbezit. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. Dondolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Folgarait probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iorillo de bal. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Gennari is nu in balbezit. Mangosio rent richting de bal. Mangosio probeert naar een medespeler te passen. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:9

59e minuut.
Leca rent richting de bal. Leca passt de bal in één keer door. Mangosio met een sublieme pass. Iorillo rent richting de bal. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. Dondolini bokst de bal weg. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:10

65e minuut.
Melloni rent richting de bal. Melloni speelt de bal door. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli schiet op doel. Dondolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Talaia passt de bal in één keer door. Mangosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangosio passt de bal zonder na te denken. Iorillo rent richting de bal. Iorillo draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Giannelli met een sublieme pass. Mangosio met een sublieme pass. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:11

71e minuut.
Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Colacelli is nu in balbezit. Colacelli passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Giannelli passt de bal met de wreef. Folgarait bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgarait geeft een hoge lob. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Folgarait speelt de bal door. Di Ciaula is nu in balbezit. Di Ciaula passt de bal in één keer door. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gennari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennari met een sublieme pass. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo schiet op doel. Dondolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:12

79e minuut.
Evangelista is nu in balbezit. Evangelista passt de bal zonder na te denken. Colacelli rent richting de bal. Iorillo rent richting de bal. Iorillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Iorillo draait met de bal, schiet en ... Dondolini probeert naar een medespeler te passen. Giannelli heeft problemen om de bal te vangen. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo draait met de bal, schiet en ... Dondolini bokst de bal weg. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 92%, Ac Mazzaska 8%.
8 de Janeiro - Ac Mazzaska 0:12