Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mazzaska 8 de Janeiro
Normal Tactiek 1vs1
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 24
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Melloni passt de bal in één keer door. De Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo passt de bal zonder na te denken. Ricasoli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Dorio is nu in balbezit. Dorio speelt de bal door. Iorillo rent richting de bal. Iorillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Gaggiano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mangosio met de inworp. Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal met de wreef. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano trapt de bal weg. Daar is Ricasoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Iorillo probeert naar een medespeler te passen. Di Ciaula bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ciaula probeert naar een medespeler te passen. Iorillo rent richting de bal. Iorillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Ricasoli is nu in balbezit. Dorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli speelt de bal door. Iorillo rent richting de bal. Iorillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - 8 de Janeiro 1:0

21e minuut.
Giannelli rent richting de bal. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - 8 de Janeiro 2:0

22e minuut.
De Lorenzo met de inworp. Giannelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Iorillo de bal. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Gaggiano geeft de bal voor. Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal in één keer door. Iorillo rent richting de bal. Iorillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - 8 de Janeiro 3:0

26e minuut.
De Lorenzo kopt de bal weg. Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal zonder na te denken. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Giannelli is nu in balbezit. Giannelli speelt de bal door. Iorillo heeft problemen om de bal te vangen. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - 8 de Janeiro 4:0

30e minuut.
Gaggiano met een sublieme pass. Dorio met een sublieme pass. Gennari rent richting de bal. Ricasoli verovert de bal door een tackle van achteren. Ricasoli haalt uit met een fantastische trap. Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chimenti met een sublieme pass. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - 8 de Janeiro 5:0

34e minuut.
Dorio is nu in balbezit. Dorio speelt de bal door. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mangosio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Lorenzo is nu in balbezit. De Lorenzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaggiano speelt de bal door. Ricasoli kopt de bal weg. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 21%, 8 de Janeiro 79%.
Ac Mazzaska - 8 de Janeiro 5:0

46e minuut.
Ricasoli speelt de bal door. Colacelli rent richting de bal. Iorillo onderschept slim de pass. Iorillo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mangosio met een snelle inworp. Giannelli heeft problemen om de bal te vangen. Giannelli met een sublieme pass. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Di Ciaula passt de bal in één keer door. Dorio is nu in balbezit. Dorio probeert naar een medespeler te passen. Iorillo rent richting de bal. Iorillo schiet op doel. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mangosio probeert de bal met de borst te controleren. Mangosio met een sublieme pass. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Melloni probeert naar een medespeler te passen. Dorio rent richting de bal. Dorio speelt de bal door. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Iorillo de bal. Iorillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli schiet op doel. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - 8 de Janeiro 6:0

74e minuut.
Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal in één keer door. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Porfiglio geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Lorenzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannelli probeert de bal met de borst te controleren. Giannelli schiet op doel. Gaggiano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 19%, 8 de Janeiro 81%.
Ac Mazzaska - 8 de Janeiro 6:0