Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cin Cin United Mirmidonia
CinCin2 Tactiek dzeko
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 47.1
adequate Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Mouro geeft een hoge lob. Powiecko is nu in balbezit. Żurański onderschept slim de pass. Żurański haalt uit met een fantastische trap. Hetman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Mirmidonia 0:1

4e minuut.
Kuczyński geeft een lange en hoge pass. Marciński heeft problemen om de bal te vangen. Żurański rent richting de bal. Żurański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Odicino speelt de bal door. Mouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansonetti rent richting de bal. Mouro verovert de bal door een tackle van achteren. Mouro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sansonetti is nu in balbezit. Sansonetti passt de bal in één keer door. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cin Cin United - Mirmidonia 1:1

32e minuut.
Dönmezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński met een sublieme pass. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bekolo rent richting de bal. Bekolo geeft een hoge lob. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Mirmidonia 1:2

36e minuut.
Klungelig pakt Powiecko de bal. Marciński rent richting de bal. Marciński passt de bal in één keer door. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kuczyński kopt de bal weg. Daar is Marciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekolo rent richting de bal. Żurański is nu in balbezit. Żurański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hetman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 68%, Mirmidonia 32%.
Cin Cin United - Mirmidonia 1:2

46e minuut.
Csuha komt het veld opgelopen. Sunde komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Percivalli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Milowicz geeft de bal voor. Bekolo kopt de bal weg. Żurański is nu in balbezit. Żurański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Mirmidonia 1:3

63e minuut.
Sunde speelt de bal door. Kuczyński geeft een hoge lob. Żurański is nu in balbezit. Żurański haalt uit met een fantastische trap. Hetman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sansonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingiari onderschept slim de pass. Lingiari geeft de bal voor. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Hetman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Odicino heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuczyński. Odicino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marmont komt het veld opgelopen. Kalajchev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Marmont geeft de bal voor. Bekolo is nu in balbezit. Powiecko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Powiecko krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Marciński geeft een lange en hoge pass. Milowicz kopt de bal weg. Marmont probeert naar een medespeler te passen. Żurański rent richting de bal. Żurański haalt uit met een fantastische trap. Hetman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Mirmidonia 1:4

75e minuut.
Remela komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Campos is nu in balbezit. Masoni speelt de bal door. Powiecko probeert de bal met de borst te controleren. Remela rent richting de bal. Remela haalt uit met een fantastische trap. Hetman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuczyński neemt de hoekschop. Bekolo is nu in balbezit. Bekolo haalt uit met een fantastische trap. Hetman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Odicino probeert naar een medespeler te passen. Dönmezer rent richting de bal. Kuczyński speelt de bal door. Remela is nu in balbezit. Remela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Mirmidonia 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 58%, Mirmidonia 42%.
Cin Cin United - Mirmidonia 1:5