Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuorigrotta Soccer I Soliti Sospetti
Normal Tactiek anti Normal v3
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 35.8
average Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Fabian kopt de bal weg. Caposciutti controleert de bal met de borst. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Aliling neemt de hoekschop. Provalija is nu in balbezit. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Caposciutti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fornaciari geeft een hoge lob. Fabian rent richting de bal. Fabian passt de bal met de wreef. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 0:1

17e minuut.
Fabian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fornaciari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaciari speelt de bal door. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 0:2

18e minuut.
Doliński verovert de bal door een tackle van achteren. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Doliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abello raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Abello kan niet meer verder spelen. Sommariva komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Turoni is nu in balbezit. Turoni geeft een hoge lob. Fabian rent richting de bal. Fornaciari geeft een lange en hoge pass. Turoni heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aliling neemt de hoekschop. Örge is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Espadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini onderschept slim de pass. Doliński rent richting de bal. Perrini onderschept slim de pass. Perrini draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Remeisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommariva verovert de bal door een tackle van achteren. Sommariva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:2

26e minuut.
Turoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliling met een snelle inworp. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Provalija verovert de bal door een tackle van achteren. Provalija met een sublieme pass. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap. Turoni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:3

28e minuut.
Ximenes onderschept slim de pass. Ximenes passt de bal met de wreef. Daar is Örge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örge draait met de bal, schiet en ... Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Provalija rent richting de bal. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Turoni rent richting de bal. Örge verovert de bal door een tackle van achteren. Örge draait met de bal, schiet en ... Anzilutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:4

44e minuut.
Goto met een sublieme pass. Fabian is nu in balbezit. Met opzet legt Mondolfi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mondolfi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mondolfi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuorigrotta Soccer 77%, I Soliti Sospetti 23%.
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:4

47e minuut.
Örge is nu in balbezit. Örge passt de bal in één keer door. Caposciutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes onderschept slim de pass. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:5

48e minuut.
Aliling geeft een lange en hoge pass. Anzilutti speelt de bal door. Fornaciari kopt de bal weg. Provalija rent richting de bal. Provalija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fornaciari probeert de bal met de borst te controleren. Fabian is nu in balbezit. Fabian geeft een lange en hoge pass. Örge maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:6

65e minuut.
Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari geeft een lange en hoge pass. Provalija heeft problemen om de bal te vangen. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fabian met een sublieme pass. Provalija rent richting de bal. Provalija passt de bal in één keer door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:7

76e minuut.
Ximenes onderschept slim de pass. Fornaciari speelt de bal door. Turoni is nu in balbezit. Örge verovert de bal door een tackle van achteren. Örge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Franzino is nu in balbezit. Franzino speelt de bal door. Daar is Turoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:8

81e minuut.
Goto is nu in balbezit. Fabian verovert de bal door een tackle van achteren. Fabian probeert naar een medespeler te passen. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:9

86e minuut.
Miani probeert naar een medespeler te passen. Provalija heeft problemen om de bal te vangen. Provalija passt de bal in één keer door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Örge rent richting de bal. Örge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuorigrotta Soccer 67%, I Soliti Sospetti 33%.
Fuorigrotta Soccer - I Soliti Sospetti 1:10