Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Soliti Sospetti Fuorigrotta Soccer
anti Normal v3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 21.3
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Özkök de bal. Özkök geeft een hoge lob. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ... Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Fuorigrotta Soccer 1:0

4e minuut.
do Santos passt de bal in één keer door. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök passt de bal zonder na te denken. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özkök geeft de bal voor. Miani controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aliling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Örge maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Marchioro geeft een lange en hoge pass. Aliling is nu in balbezit. Aliling geeft een lange en hoge pass. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, do Santos zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Özkök de bal. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Örge rent richting de bal. Örge schiet op doel. Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Miani bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija verovert de bal door een tackle van achteren. Provalija met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fornaciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari passt de bal in één keer door. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Fuorigrotta Soccer 2:0

27e minuut.
do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos passt de bal zonder na te denken. Örge rent richting de bal. Örge haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Turoni verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fornaciari kopt de bal weg. Provalija is nu in balbezit. Provalija passt de bal zonder na te denken. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari passt de bal met de wreef. Aliling is nu in balbezit. Aliling geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Miani de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fornaciari rent richting de bal. Franzino is nu in balbezit. Fornaciari verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaciari geeft een hoge lob. Örge maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 25%, Fuorigrotta Soccer 75%.
I Soliti Sospetti - Fuorigrotta Soccer 2:0

46e minuut.
Miani heeft problemen om de bal te vangen. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija speelt de bal door. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Aliling speelt de bal door. Klungelig pakt Turoni de bal. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel. Klungelig pakt Turoni de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Verrando geeft de bal voor. Perrini is nu in balbezit. Doliński verovert de bal door een tackle van achteren. Doliński geeft een lange en hoge pass. Özkök krijgt zijn hoofd ertegen. Anzilutti bokst de bal weg.

54e minuut.
Doliński verovert de bal door een tackle van achteren. Aliling geeft een lange en hoge pass. do Santos kopt de bal weg. Örge heeft problemen om de bal te vangen. Örge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Miani bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling onderschept slim de pass. Aliling met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... Anzilutti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özkök rent richting de bal. Turoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özkök is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Provalija legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija schiet op doel. Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Fuorigrotta Soccer 3:0

63e minuut.
do Santos kopt de bal weg. Klungelig pakt Aliling de bal. Aliling speelt de bal door. Örge rent richting de bal. Örge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Fuorigrotta Soccer 4:0

66e minuut.
Marchioro geeft een lange en hoge pass. Espadas is nu in balbezit. Aliling rent richting de bal. Fornaciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Aliling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliling passt de bal met de wreef. Provalija met een sublieme pass. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Goto kopt de bal weg. Lemuy kan de bal niet met de borst controleren. Mondolfi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mondolfi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. do Santos met een snelle inworp. Fornaciari speelt de bal door. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Örge draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marchioro de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. do Santos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Özkök maakt een snoekduik en kopt de bal. Anzilutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anzilutti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mondolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemuy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mondolfi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Franzino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abello rent richting de bal. Abello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Çayırçimen verovert de bal door een tackle van achteren. Franzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari geeft de bal voor. Anzilutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Fuorigrotta Soccer 5:0

81e minuut.
Lemuy rent richting de bal. Lemuy geeft een hoge lob. Daar is Turoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ... Paal! Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök geeft een hoge lob. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Fuorigrotta Soccer 6:0

88e minuut.
Turoni geeft de bal voor. Inworp. Aliling met de inworp. Özkök controleert de bal met de borst. Özkök schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 17%, Fuorigrotta Soccer 83%.
I Soliti Sospetti - Fuorigrotta Soccer 6:0