Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mazzaska lello
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Basilico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iachini komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Mascini geeft een lange en hoge pass. Mangosio kopt de bal weg. Iorillo rent richting de bal. Iorillo schiet op doel. Baccino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - lello 1:0

7e minuut.
Iachini rent richting de bal. Iachini passt de bal in één keer door. Folgarait rent richting de bal. Bigiarini onderschept slim de pass. Bigiarini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Di Lorenzo Delmondes kopt de bal weg. Mangosio kan de bal niet met de borst controleren. Mangosio passt de bal met de wreef. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - lello 2:0

30e minuut.
De Lorenzo rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iachini met de inworp. Bigiarini kan de bal niet met de borst controleren. Bigiarini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 61%, lello 39%.
Ac Mazzaska - lello 2:0

48e minuut.
De Lorenzo geeft een hoge lob. Folgarait kopt de bal weg. Ciuccio heeft problemen om de bal te vangen. Giannelli rent richting de bal. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chiaro trapt de bal weg. Giannelli kopt de bal weg. Di Lorenzo Delmondes probeert de bal met de borst te controleren. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Figone speelt de bal door. Folgarait bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgarait passt de bal in één keer door. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - lello 3:0

75e minuut.
Daar is Figone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorillo is nu in balbezit. Figone begaat een overtreding. Iorillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Ciaula wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Tamiazzo is nu in balbezit. Giannelli onderschept slim de pass. Giannelli speelt de bal door. Iorillo rent richting de bal. Iorillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 30%, lello 70%.
Ac Mazzaska - lello 3:0