Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lello Ac Mazzaska
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Bacceliere heeft problemen om de bal te vangen. Giannelli onderschept slim de pass. Giannelli met een sublieme pass. Bigiarini is nu in balbezit. Bigiarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dorio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamiazzo. Dorio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iorillo krijgt zijn hoofd ertegen. Baccino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Ac Mazzaska 0:1

10e minuut.
Iorillo verovert de bal door een tackle van achteren. Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal met de wreef. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lello - Ac Mazzaska 1:1

24e minuut.
Daar is Gennari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boschiroli is nu in balbezit. Boschiroli passt de bal in één keer door. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Ac Mazzaska 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 48%, Ac Mazzaska 52%.
lello - Ac Mazzaska 2:1

47e minuut.
Daar is Figone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Iorillo de bal. Iorillo schiet op doel. Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Figone speelt de bal door. Mascini is nu in balbezit. Bacceliere verovert de bal door een tackle van achteren. Bacceliere draait met de bal, schiet en ... Chimenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Figone rent richting de bal. Giannelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 56%, Ac Mazzaska 44%.
lello - Ac Mazzaska 2:1