Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8 de Janeiro Librorno
1vs1 Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Leca passt de bal zonder na te denken. Bisogni rent richting de bal. Arlotta is nu in balbezit. Bisogni is nu in balbezit. Bisogni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Falcomatà zal de hoekschop nemen. Panigada probeert de bal aan de voet te houden. Arlotta rent richting de bal. Bisogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisogni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Librorno 0:1

7e minuut.
Arlotta is nu in balbezit. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Bisogni verovert de bal door een tackle van achteren. Arlotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arlotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lo Passo verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Passo passt de bal zonder na te denken. Arlotta is nu in balbezit. Arlotta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bisogni de bal onder controle te krijgen. Dondolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisogni is nu in balbezit. Bisogni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arlotta kopt de bal weg. Bisogni rent richting de bal. Bisogni passt de bal zonder na te denken. Arlotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arlotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Panigada passt de bal zonder na te denken. Cattani probeert naar een medespeler te passen. Bisogni rent richting de bal. Arlotta is nu in balbezit. Arlotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dondolini speelt de bal door. Broda kopt de bal weg. Arlotta is nu in balbezit. Arlotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Librorno 0:2

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dondolini met een harde bal richting middenveld. Bisogni heeft problemen om de bal te vangen. Arlotta is nu in balbezit. Arlotta schiet op doel. Dondolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bisogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Librorno 0:3

32e minuut.
Dondi rent richting de bal. Dondi geeft een lange en hoge pass. Lo Passo speelt de bal door. Bisogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisogni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Evangelista met een snelle inworp. Leca is nu in balbezit. Leca passt de bal zonder na te denken. Bisogni rent richting de bal. Bisogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Arlotta passt de bal zonder na te denken. Daar is Falcomatà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcomatà passt de bal in één keer door. Bisogni rent richting de bal. Bisogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Evangelista is nu in balbezit. Bisogni is nu in balbezit. Evangelista is nu in balbezit. Arlotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arlotta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dondolini probeert naar een medespeler te passen. Arlotta kopt de bal weg. Bisogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisogni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Arlotta verovert de bal door een tackle van achteren. Arlotta speelt de bal door. Panigada met een sublieme pass. Bisogni rent richting de bal. Bisogni haalt uit met een fantastische trap. Dondolini bokst de bal weg.

45e minuut.
Broda onderschept slim de pass. Broda met een sublieme pass. Bisogni is nu in balbezit. Bisogni draait met de bal, schiet en ... Dondolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bisogni rent richting de bal. Bisogni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 89%, Librorno 11%.
8 de Janeiro - Librorno 0:3

46e minuut.
Lo Passo is nu in balbezit. Lo Passo passt de bal in één keer door. Bisogni rent richting de bal. Bisogni haalt uit met een fantastische trap. Dondolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Broda verovert de bal door een tackle van achteren. Arlotta probeert naar een medespeler te passen. Bisogni rent richting de bal. Bisogni haalt uit met een fantastische trap. Dondolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Evangelista geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lo Passo zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Falcomatà de bal. Falcomatà schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Falcomatà met de inworp. Arlotta rent richting de bal. Arlotta met een sublieme pass. Bisogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisogni haalt uit met een fantastische trap. Dondolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisogni rent richting de bal. Bisogni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lo Passo rent richting de bal. Lo Passo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arlotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arlotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cattani probeert naar een medespeler te passen. Arlotta is nu in balbezit. Daar is Arlotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arlotta draait met de bal, schiet en ... Dondolini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Arlotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arlotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Librorno 0:4

59e minuut.
Arlotta speelt de bal door. Bisogni is nu in balbezit. Arlotta rent richting de bal. Arlotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gaglio probeert naar een medespeler te passen. Evangelista rent richting de bal. Broda onderschept slim de pass. Broda draait met de bal, schiet en ... Dondolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Librorno 0:5

62e minuut.
Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Colacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Colacelli met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Broda speelt de bal door. Bisogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arlotta is nu in balbezit. Arlotta haalt uit met een fantastische trap. Dondolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Librorno 0:6

66e minuut.
Falcomatà met een snelle inworp. Daar is Arlotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arlotta met een sublieme pass. Bisogni rent richting de bal. Bisogni draait met de bal, schiet en ... Dondolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Colacelli rent richting de bal. Evangelista rent richting de bal. Evangelista geeft een hoge lob. Talaia is nu in balbezit. Talaia probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Librorno 0:7

80e minuut.
Doeltrap. Dondolini met een harde bal richting middenveld. Panigada kopt de bal weg. Bisogni is nu in balbezit. Bisogni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Librorno 0:8

84e minuut.
Dondolini geeft de bal voor. Klungelig pakt Broda de bal. Arlotta is nu in balbezit. Arlotta haalt uit met een fantastische trap. Dondolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Broda bereikt de bal nog maar net als eerste. Broda passt de bal in één keer door. Bisogni rent richting de bal. Bisogni haalt uit met een fantastische trap. Dondolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Librorno 0:9

90e minuut.
Nazzario passt de bal zonder na te denken. Panigada speelt de bal door. Arlotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arlotta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bisogni is nu in balbezit. Bisogni schiet op doel. Dondolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Arlotta is nu in balbezit. Arlotta haalt uit met een fantastische trap. Dondolini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 89%, Librorno 11%.
8 de Janeiro - Librorno 0:9