Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cantera sorso 8 de Janeiro
mio Tactiek 1vs1
58% Balbezit 42%
4% Spel op eigen helft 96%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 23.6
solid Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Ceglie verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello met een sublieme pass. Pagone rent richting de bal. Pagone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 1:0

3e minuut.
Maddii onderschept slim de pass. Maddii met een sublieme pass. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 2:0

5e minuut.
Gaggiano probeert naar een medespeler te passen. Pagone kopt de bal weg. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 3:0

6e minuut.
Leca met een sublieme pass. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello passt de bal met de wreef. Pagone rent richting de bal. Pagone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 4:0

9e minuut.
Sequelado is nu in balbezit. Ceglie speelt de bal door. Bandeira de Mello met een sublieme pass. Pagone rent richting de bal. Pagone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 5:0

10e minuut.
Daar is Maddii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maddii met een sublieme pass. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 6:0

11e minuut.
Ricasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceglie onderschept slim de pass. Ceglie speelt de bal door. Castronuovo is nu in balbezit. Castronuovo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Mikavica rent richting de bal. Mikavica passt de bal zonder na te denken. Pagone rent richting de bal. Pagone schiet op doel. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 7:0

15e minuut.
Castronuovo verovert de bal door een tackle van achteren. Castronuovo met een sublieme pass. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone draait met de bal, schiet en ... Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 8:0

17e minuut.
Castronuovo is nu in balbezit. Castronuovo speelt de bal door. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 9:0

17e minuut.
Ricasoli probeert naar een medespeler te passen. Leca is nu in balbezit. Pilikowski speelt de bal door. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pagone rent richting de bal. Pagone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 10:0

19e minuut.
Ricasoli speelt de bal door. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca passt de bal zonder na te denken. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello met een sublieme pass. Pagone rent richting de bal. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 11:0

23e minuut.
Ricasoli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castronuovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castronuovo probeert naar een medespeler te passen. Gaggiano bokst de bal weg. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 12:0

26e minuut.
Gaggiano speelt de bal door. Pagone kopt de bal weg. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 13:0

28e minuut.
Sequelado passt de bal in één keer door. Pagone kan de bal niet met de borst controleren. Pilikowski met een sublieme pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone met een sublieme pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 14:0

31e minuut.
Maddii probeert naar een medespeler te passen. Sequelado rent richting de bal. Castronuovo probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Maddii met de inworp. Ceglie probeert naar een medespeler te passen. Pagone is nu in balbezit. Pagone haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Castronuovo rent richting de bal. Castronuovo passt de bal zonder na te denken. Ceglie rent richting de bal. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ricasoli probeert de bal aan de voet te houden. Ceglie is nu in balbezit. Ceglie passt de bal zonder na te denken. Maddii met een sublieme pass. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandeira de Mello probeert naar een medespeler te passen. Pagone is nu in balbezit. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 15:0

35e minuut.
Dondi geeft een hoge lob. Ceglie kopt de bal weg. Pagone is nu in balbezit. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Castronuovo probeert naar een medespeler te passen. Maddii probeert de bal aan de voet te houden. Maddii speelt de bal door. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 16:0

41e minuut.
Castronuovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castronuovo passt de bal met de wreef. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 17:0

42e minuut.
Pilikowski speelt de bal door. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado met een sublieme pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 18:0

43e minuut.
Ricasoli speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bandeira de Mello de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 19:0

45e minuut.
Castronuovo rent richting de bal. Castronuovo met een sublieme pass. Pagone is nu in balbezit. Pagone draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantera sorso 4%, 8 de Janeiro 96%.
Cantera sorso - 8 de Janeiro 20:0

46e minuut.
Ricasoli probeert naar een medespeler te passen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello onderschept slim de pass. Bandeira de Mello schiet op doel. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 21:0

47e minuut.
Ricasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricasoli passt de bal in één keer door. Colacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira de Mello schiet op doel. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 22:0

49e minuut.
Klungelig pakt Ricasoli de bal. Ricasoli probeert naar een medespeler te passen. Pagone is nu in balbezit. Pagone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gaggiano de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilikowski zal de hoekschop nemen. Bandeira de Mello krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Maddii passt de bal met de wreef. Castronuovo controleert de bal met de borst. Pagone rent richting de bal. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 23:0

55e minuut.
Daar is Ricasoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceglie rent richting de bal. Ceglie speelt de bal door. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sequelado is nu in balbezit. Sequelado met een sublieme pass. Pilikowski speelt de bal door. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone speelt de bal door. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pagone geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pagone rent richting de bal. Bandeira de Mello krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 24:0

61e minuut.
Ricasoli verovert de bal door een tackle van achteren. Ricasoli geeft de bal voor. Inworp. Pilikowski met een snelle inworp. Castronuovo speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pagone rent richting de bal. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 25:0

62e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński probeert naar een medespeler te passen. Castronuovo speelt de bal door. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Pagone is nu in balbezit. Pagone haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 26:0

67e minuut.
Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado passt de bal zonder na te denken. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone passt de bal met de wreef. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Gaggiano trapt de bal weg. Klungelig pakt Pagone de bal. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Castronuovo is nu in balbezit. Castronuovo met een sublieme pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Sequelado geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone rent richting de bal. Pagone schiet op doel. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 27:0

79e minuut.
Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ceglie de bal. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 28:0

80e minuut.
Castronuovo passt de bal in één keer door. Sequelado heeft problemen om de bal te vangen. Sequelado met een sublieme pass. Pagone rent richting de bal. Pagone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sequelado rent richting de bal. Sequelado met een sublieme pass. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ceglie is nu in balbezit. Ceglie speelt de bal door. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 29:0

84e minuut.
Talaia is nu in balbezit. Talaia geeft een lange en hoge pass. Ceglie kopt de bal weg. Pagone is nu in balbezit. Pagone schiet op doel. Gaggiano bokst de bal weg. Pagone geeft de bal voor. Gaggiano met een sublieme pass. Maddii kopt de bal weg. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 30:0

87e minuut.
Colacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Colacelli geeft een lange en hoge pass. Sequelado kopt de bal weg. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaggiano met een sublieme pass. Sequelado met een sublieme pass. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pagone rent richting de bal. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - 8 de Janeiro 31:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantera sorso 4%, 8 de Janeiro 96%.
Cantera sorso - 8 de Janeiro 31:0