Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Soliti Sospetti Cin Cin United
anti Normal v3 Tactiek CinCin2
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
37.7 gemiddelde waardering 40.2
weak Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


13e minuut.
Marciński geeft de bal voor. Inworp. Aliling met de inworp. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Odicino speelt de bal door. Anioła rent richting de bal. Çayırçimen begaat een overtreding. Çayırçimen krijgt een gele kaart. Anioła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odicino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Aliling kopt de bal weg. Fabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabian passt de bal met de wreef. Örge rent richting de bal. Örge haalt uit met een fantastische trap. Hetman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hetman speelt de bal door. Tavares kopt de bal weg. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński onderschept slim de pass. Płomiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cin Cin United 0:1

22e minuut.
Anioła passt de bal in één keer door. Płomiński rent richting de bal. Çayırçimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński onderschept slim de pass. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Provalija kopt de bal weg. Tavares speelt de bal door. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cin Cin United 0:2

32e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doliński maakt een afschuwelijke overtreding. Płomiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tavares met een snel genomen vrije trap. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cin Cin United 0:3

33e minuut.
Sansonetti verovert de bal door een tackle van achteren. Sansonetti met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cin Cin United 0:4

45e minuut.
Inworp. Sunde komt het veld opgelopen. Csuha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 54%, Cin Cin United 46%.
I Soliti Sospetti - Cin Cin United 0:4

46e minuut.
Sansonetti verovert de bal door een tackle van achteren. Sansonetti passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cin Cin United 0:5

51e minuut.
Fabian geeft de bal voor. Örge rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drabij. Örge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fornaciari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cin Cin United 1:5

53e minuut.
Aliling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzywocz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabian onderschept slim de pass. Fabian speelt de bal door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari geeft de bal voor. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ... Hetman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doliński geeft een hoge lob. Inworp. Płomiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sansonetti is nu in balbezit. Sansonetti schiet op doel. Stamatoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cin Cin United 1:6

66e minuut.
Örge kopt de bal weg. Klungelig pakt Fabian de bal. Fabian probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ximenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Provalija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provalija passt de bal in één keer door. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fabian passt de bal met de wreef. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz speelt de bal door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Powiecko probeert de bal aan de voet te houden. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Powiecko krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Yinghua kopt de bal weg. Sansonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansonetti met een sublieme pass. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Stamatoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 52%, Cin Cin United 48%.
I Soliti Sospetti - Cin Cin United 1:6