Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cin Cin United I Soliti Sospetti
CinCin2 Tactiek anti Normal v3
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 35.3
goed Schieten matig
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Baudi is nu in balbezit. Klungelig pakt Baudi de bal. Baudi passt de bal met de wreef. Płomiński rent richting de bal. Płomiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Baudi is nu in balbezit. Baudi passt de bal zonder na te denken. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Tong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lemuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy geeft de bal voor. Espadas probeert de bal aan de voet te houden. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Tong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Powiecko kopt de bal weg. Marciński geeft de bal voor. Lemuy heeft problemen om de bal te vangen. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel. Tong bokst de bal weg.

28e minuut.
Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Fedor rent richting de bal. Fedor met een sublieme pass. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel. Tong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Alexanko verovert de bal door een tackle van achteren. Alexanko geeft een lange en hoge pass. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ... Tong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - I Soliti Sospetti 1:0

41e minuut.
Klungelig pakt Alexanko de bal. Alexanko geeft een lange en hoge pass. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Tong probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 46%, I Soliti Sospetti 54%.
Cin Cin United - I Soliti Sospetti 1:0

51e minuut.
Çayırçimen geeft een lange en hoge pass. Fedor probeert de bal met de borst te controleren. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Tong probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
do Santos met een sublieme pass. Alexanko probeert naar een medespeler te passen. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Tong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija speelt de bal door. Loeschbor rent richting de bal. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Aliling geeft een hoge lob. Lemuy kopt de bal weg. Çayırçimen heeft problemen om de bal te vangen. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Espadas onderschept slim de pass. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling passt de bal in één keer door. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. Hetman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lemuy speelt de bal door. Anioła is nu in balbezit. Espadas begaat een overtreding. Espadas krijgt een gele kaart. Anioła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cand├îla komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Aliling kopt de bal weg. Cand├îla geeft de bal voor. Anioła is nu in balbezit. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński draait met de bal, schiet en ... Tong bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Płomiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - I Soliti Sospetti 2:0

65e minuut.
Cand├îla is nu in balbezit. Provalija onderschept slim de pass. Provalija passt de bal in één keer door. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Mareggini komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Espadas onderschept slim de pass. Inworp. Alexanko met de inworp. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - I Soliti Sospetti 3:0

69e minuut.
Çayırçimen verovert de bal door een tackle van achteren. Lemuy is nu in balbezit. Lemuy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Płomiński de bal. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Griff komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Aliling met een snelle inworp. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari geeft een lange en hoge pass. Örge rent richting de bal. Örge schiet op doel. Hetman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 45%, I Soliti Sospetti 55%.
Cin Cin United - I Soliti Sospetti 3:0