Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirmidonia Fuorigrotta Soccer
dzeko Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 22.1
solid Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Gorceski kopt de bal weg. Caposciutti heeft problemen om de bal te vangen. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ... Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 1:0

11e minuut.
Lingiari geeft een hoge lob. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar passt de bal in één keer door. Żurański heeft problemen om de bal te vangen. Żurański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lojen met de inworp. Gorceski is nu in balbezit. Gorceski passt de bal zonder na te denken. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 2:0

20e minuut.
Marmont rent richting de bal. Marmont speelt de bal door. Gorceski rent richting de bal. Gorceski geeft de bal voor. Saar is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 3:0

22e minuut.
Caposciutti geeft de bal voor. Gorceski is nu in balbezit. Met opzet legt Perrini zijn tegenspeler op de grond. Perrini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Żurański onderschept slim de pass. Żurański geeft een lange en hoge pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar is nu in balbezit. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 4:0

25e minuut.
Goto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goto geeft de bal voor. Inworp. Gorceski met een snelle inworp. Marmont geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Saar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 5:0

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorceski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar is nu in balbezit. Saar schiet op doel. Anzilutti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 6:0

45e minuut.
Klungelig pakt Caposciutti de bal. Saar is nu in balbezit. Saar passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 18%, Fuorigrotta Soccer 82%.
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 6:0

50e minuut.
Turoni rent richting de bal. Turoni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marmont met een snelle inworp. Gorceski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Franzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmont met een sublieme pass. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ... Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Anzilutti met een sublieme pass. Gorceski kopt de bal weg. Verrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar verovert de bal door een tackle van achteren. Saar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Żurański onderschept slim de pass. Żurański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Franzino de bal. Saar rent richting de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campos rent richting de bal. Caposciutti onderschept slim de pass. Caposciutti geeft een lange en hoge pass. Lojen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Campos de bal. Anzilutti bokst de bal weg. Campos controleert de bal met de borst. Anzilutti met een sublieme pass. Marmont met een sublieme pass. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Franzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar onderschept slim de pass. Saar passt de bal in één keer door. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Campos kopt de bal weg. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ... Anzilutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Turoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 7:0

67e minuut.
Saar passt de bal zonder na te denken. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 8:0

72e minuut.
Gorceski passt de bal met de wreef. Marmont is nu in balbezit. Marmont geeft de bal voor. Daar is Saar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 9:0

75e minuut.
Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 10:0

77e minuut.
Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmont geeft een hoge lob. Goto probeert de bal met de borst te controleren. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 11:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latrofa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marmont geeft een hoge lob. Saar rent richting de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 12:0

83e minuut.
Marmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmont geeft een hoge lob. Daar is Miani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmont is nu in balbezit. Marmont geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Piattella kopt de bal weg. Franzino rent richting de bal. Marmont speelt de bal door. Żurański rent richting de bal. Żurański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Caposciutti rent richting de bal. Caposciutti passt de bal met de wreef. Żurański is nu in balbezit. Żurański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 6%, Fuorigrotta Soccer 94%.
Mirmidonia - Fuorigrotta Soccer 13:0