Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mazzaska Cantera sorso
Normal Tactiek mio
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 36.2
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado geeft een hoge lob. Daar is Mascini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:1

9e minuut.
Pilikowski geeft de bal voor. Ceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel. Chiaro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:2

10e minuut.
Castronuovo verovert de bal door een tackle van achteren. Castronuovo passt de bal in één keer door. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:3

19e minuut.
Castronuovo passt de bal met de wreef. Pagone is nu in balbezit. Pagone passt de bal in één keer door. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Chimenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pagone rent richting de bal. Pagone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ceglie kopt de bal weg. Mascini probeert de bal aan de voet te houden. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone haalt uit met een fantastische trap. Chimenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:4

24e minuut.
Ceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceglie met een sublieme pass. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:5

25e minuut.
Iorillo heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello onderschept slim de pass. Pagone rent richting de bal. Pagone schiet op doel. Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:6

26e minuut.
De Lorenzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Melloni probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel. Chimenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sequelado speelt de bal door. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski passt de bal met de wreef. Pagone is nu in balbezit. Pagone haalt uit met een fantastische trap. Chimenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:7

38e minuut.
Ceglie passt de bal zonder na te denken. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel. Mascini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:8

39e minuut.
Sequelado speelt de bal door. Maddii speelt de bal door. Di Ciaula heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mascini geeft een hoge lob. Maddii is nu in balbezit. Maddii passt de bal zonder na te denken. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Di Ciaula de bal. Pagone probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:9

44e minuut.
Pagone verovert de bal door een tackle van achteren. Castronuovo probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 87%, Cantera sorso 13%.
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:10

51e minuut.
Folgarait raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dorio komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Castronuovo verovert de bal door een tackle van achteren. Castronuovo passt de bal zonder na te denken. Pagone rent richting de bal. Pagone geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sequelado passt de bal zonder na te denken. Pagone rent richting de bal. Pagone passt de bal in één keer door. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Castronuovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castronuovo speelt de bal door. Sequelado speelt de bal door. Pagone is nu in balbezit. Pagone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Castronuovo passt de bal met de wreef. Ceglie rent richting de bal. Ceglie passt de bal zonder na te denken. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:11

82e minuut.
Ceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceglie geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chiaro de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bandeira de Mello de bal. Bandeira de Mello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilikowski met de inworp. Castronuovo geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 72%, Cantera sorso 28%.
Ac Mazzaska - Cantera sorso 0:12