Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lello 8 de Janeiro
Normal Tactiek 1vs1
64% Balbezit 36%
12% Spel op eigen helft 88%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ciuccio speelt de bal door. Iachini probeert naar een medespeler te passen. Figone is nu in balbezit. Bigiarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiarini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ciuccio passt de bal met de wreef. Maruzzo is nu in balbezit. Maruzzo passt de bal zonder na te denken. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bigiarini maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - 8 de Janeiro 1:0

10e minuut.
Tamiazzo probeert naar een medespeler te passen. Evangelista probeert de bal aan de voet te houden. Bigiarini rent richting de bal. Bigiarini draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - 8 de Janeiro 2:0

18e minuut.
Dondi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iachini met een snelle inworp. Bigiarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiarini schiet op doel. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Evangelista geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iachini neemt de hoekschop. Boschiroli rent richting de bal. Boschiroli schiet op doel. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - 8 de Janeiro 3:0

29e minuut.
Maruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruzzo met een sublieme pass. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bigiarini de bal. Bigiarini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaggiano met een harde bal richting middenveld. Evangelista kopt de bal weg. Colacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachini speelt de bal door. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Bigiarini onderschept slim de pass. Bacceliere rent richting de bal. Bigiarini is nu in balbezit. Bigiarini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - 8 de Janeiro 4:0

35e minuut.
Evangelista geeft een hoge lob. Inworp. Boschiroli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bigiarini is nu in balbezit. Bigiarini met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 10%, 8 de Janeiro 90%.
lello - 8 de Janeiro 4:0

50e minuut.
Gaggiano speelt de bal door. Ciuccio kopt de bal weg. Bigiarini rent richting de bal. Bigiarini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lello - 8 de Janeiro 5:0

63e minuut.
Ciuccio met een sublieme pass. Di Lorenzo Delmondes is nu in balbezit. Di Lorenzo Delmondes speelt de bal door. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere draait met de bal, schiet en ... Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ciuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuccio met een sublieme pass. Daar is Bigiarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigiarini draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Di Lorenzo Delmondes is nu in balbezit. Di Lorenzo Delmondes probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ciuccio de bal onder controle te krijgen. Bigiarini rent richting de bal. Bigiarini passt de bal in één keer door. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaggiano speelt de bal door. Ciuccio speelt de bal door. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere schiet op doel. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - 8 de Janeiro 6:0

71e minuut.
Bacceliere heeft problemen om de bal te vangen. Bacceliere probeert naar een medespeler te passen. Bigiarini rent richting de bal. Bigiarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - 8 de Janeiro 7:0

72e minuut.
Dondi met een sublieme pass. Inworp. Iachini met een snelle inworp. Bigiarini is nu in balbezit. Bigiarini passt de bal zonder na te denken. Gaggiano bokst de bal weg.

89e minuut.
Iachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachini passt de bal in één keer door. Bigiarini rent richting de bal. Bigiarini draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 14%, 8 de Janeiro 86%.
lello - 8 de Janeiro 7:0