Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8 de Janeiro lello
1vs1 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Porfiglio de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boschiroli met de inworp. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Bacceliere de bal. Ricasoli speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boschiroli zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Iachini de bal. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - lello 0:1

9e minuut.
Ciuccio rent richting de bal. Ciuccio geeft een hoge lob. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bigiarini onderschept slim de pass. Bigiarini probeert naar een medespeler te passen. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - lello 0:2

13e minuut.
Bacceliere kopt de bal weg. Iachini rent richting de bal. Iachini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bigiarini de bal. Bigiarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ricasoli onderschept slim de pass. Ricasoli passt de bal zonder na te denken. Leca rent richting de bal. Bacceliere verovert de bal door een tackle van achteren. Bacceliere schiet op doel. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - lello 0:3

19e minuut.
Bacceliere verovert de bal door een tackle van achteren. Bacceliere met een sublieme pass. Iachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachini speelt de bal door. Bigiarini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - lello 0:4

24e minuut.
Bigiarini kopt de bal weg. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere passt de bal in één keer door. Bigiarini is nu in balbezit. Bigiarini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tamiazzo is nu in balbezit. Tamiazzo met een sublieme pass. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Bacceliere heeft problemen om de bal te vangen. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Colacelli probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iachini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Di Lorenzo Delmondes is nu in balbezit. Ciuccio is nu in balbezit. Ricasoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ricasoli krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Leca passt de bal in één keer door. Iachini met een sublieme pass. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Di Lorenzo Delmondes met een sublieme pass. Figone is nu in balbezit. Figone geeft een hoge lob. Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaia passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 88%, lello 12%.
8 de Janeiro - lello 0:4

50e minuut.
Ciuccio onderschept slim de pass. Ciuccio passt de bal in één keer door. Bigiarini rent richting de bal. Bigiarini haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - lello 0:5

52e minuut.
Ricasoli passt de bal in één keer door. Boschiroli is nu in balbezit. Boschiroli passt de bal met de wreef. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gaggiano met een sublieme pass. Inworp. Iachini met de inworp. Bigiarini rent richting de bal. Bigiarini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gaggiano probeert naar een medespeler te passen. Figone rent richting de bal. Ricasoli is nu in balbezit. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Figone speelt de bal door. Bacceliere rent richting de bal. Bigiarini is nu in balbezit. Bigiarini draait met de bal, schiet en ... Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - lello 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 83%, lello 17%.
8 de Janeiro - lello 0:6