Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lello Mirmidonia
Normal Tactiek dzeko
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Stanić kopt de bal weg. Yetiş is nu in balbezit. Yetiş geeft een lange en hoge pass. Saar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:1

6e minuut.
Yetiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetiş passt de bal in één keer door. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański draait met de bal, schiet en ... Baccino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:2

10e minuut.
Yetiş met een sublieme pass. Saar rent richting de bal. Saar passt de bal in één keer door. Daar is Żurański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:3

11e minuut.
Iachini kopt de bal weg. Klungelig pakt Saar de bal. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Baccino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:4

16e minuut.
Salayev passt de bal in één keer door. Yetiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetiş probeert naar een medespeler te passen. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ... Baccino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lagana rent richting de bal. Saar is nu in balbezit. Lagana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terzini neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:5

22e minuut.
Yetiş passt de bal met de wreef. Saar met een sublieme pass. Di Lorenzo Delmondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lorenzo Delmondes geeft een hoge lob. Campos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Latrofa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żurański de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamiazzo. Tamiazzo krijgt een gele kaart. Żurański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yetiş komt bij de bal en schiet. Paal! Baccino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:6

29e minuut.
Salayev speelt de bal door. Saar heeft problemen om de bal te vangen. Lagana maakt een afschuwelijke overtreding. Lagana krijgt een gele kaart. Saar raakt geblesseerd tijdens het duel. Salayev wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Carpenter de bal. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere probeert naar een medespeler te passen. Bigiarini rent richting de bal. Bigiarini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lagana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yetiş met de inworp. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev geeft een hoge lob. Baccino bokst de bal weg. Saar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:7

41e minuut.
Bigiarini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Faustini komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Faustini probeert naar een medespeler te passen. Salayev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lagana kopt de bal weg. Daar is Saar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:8

44e minuut.
Baccino trapt de bal weg. Salayev kopt de bal weg. Campos rent richting de bal. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 72%, Mirmidonia 28%.
lello - Mirmidonia 0:8

46e minuut.
Barnes komt het veld opgelopen. Strigén komt het veld opgelopen. Ottavi komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Saar rent richting de bal. Saar passt de bal zonder na te denken. Lagana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żurański is nu in balbezit. Żurański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Figone speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal zonder na te denken. Saar is nu in balbezit. Saar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Saar kan de bal niet met de borst controleren. Saar passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Stanić kopt de bal weg. Salayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salayev geeft de bal voor. Żurański is nu in balbezit. Żurański draait met de bal, schiet en ... Baccino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:9

75e minuut.
Doeltrap. Baccino trapt de bal weg van het doel. Salayev kopt de bal weg. Daar is Saar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Iachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter onderschept slim de pass. Carpenter geeft de bal voor. Żurański rent richting de bal. Żurański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ciuccio is nu in balbezit. Salayev onderschept slim de pass. Salayev probeert naar een medespeler te passen. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański schiet op doel. Baccino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ciuccio is nu in balbezit. Carpenter onderschept slim de pass. Carpenter passt de bal in één keer door. Saar is nu in balbezit. Saar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Żurański rent richting de bal. Żurański met een sublieme pass. Saar rent richting de bal. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:10

85e minuut.
Ciuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes onderschept slim de pass. Barnes geeft een hoge lob. Daar is Żurański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:11

88e minuut.
Strigén kopt de bal weg. Salayev geeft een hoge lob. Lagana onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barnes zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - Mirmidonia 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 79%, Mirmidonia 21%.
lello - Mirmidonia 0:12