Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirmidonia lello
dzeko Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 18.7
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Bidziński onderschept slim de pass. Bidziński passt de bal zonder na te denken. Lagana met een sublieme pass. Klungelig pakt Bishop de bal. Bishop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bishop kopt de bal weg. Kolcu is nu in balbezit. Maruzzo maakt een afschuwelijke overtreding. Maruzzo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Stanić probeert naar een medespeler te passen. Forstner rent richting de bal. Forstner passt de bal met de wreef. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ciuccio rent richting de bal. Forstner onderschept slim de pass. Forstner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bishop de bal. Bishop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - lello 1:0

22e minuut.
Bigiarini heeft problemen om de bal te vangen. Bishop onderschept slim de pass. Ciuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop verovert de bal door een tackle van achteren. Bishop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Di Lorenzo Delmondes geeft een hoge lob. Inworp. Forstner met een snelle inworp. Musca rent richting de bal. Musca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Di Lorenzo Delmondes de bal. Kolcu rent richting de bal. Kolcu passt de bal zonder na te denken. Bidziński is nu in balbezit. Bidziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - lello 2:0

33e minuut.
Bishop speelt de bal door. Kolcu met een sublieme pass. Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński haalt uit met een fantastische trap. Baccino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stanić speelt de bal door. Musca is nu in balbezit. Musca passt de bal in één keer door. Kolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcu draait met de bal, schiet en ... Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bishop de bal. Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bishop rent richting de bal. Bishop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - lello 3:0

42e minuut.
Maruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcu onderschept slim de pass. Kolcu probeert naar een medespeler te passen. Bishop is nu in balbezit. Bishop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bishop probeert naar een medespeler te passen. Kolcu rent richting de bal. Kolcu passt de bal in één keer door. Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński schiet op doel. Baccino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 30%, lello 70%.
Mirmidonia - lello 3:0

46e minuut.
Bacceliere passt de bal met de wreef. Tamiazzo is nu in balbezit. Bidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Bishop is nu in balbezit. Bishop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lagana kopt de bal weg. Bishop is nu in balbezit. Figone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bishop raakt geblesseerd tijdens het duel. Forstner wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Musca bereikt de bal nog maar net als eerste. Musca geeft een hoge lob. Kolcu probeert naar een medespeler te passen. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - lello 4:0

62e minuut.
Musca passt de bal met de wreef. Bidziński is nu in balbezit. Bidziński met een sublieme pass. Bishop rent richting de bal. Bishop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Musca met een sublieme pass. Bishop is nu in balbezit. Bishop passt de bal zonder na te denken. Bidziński rent richting de bal. Bidziński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - lello 5:0

70e minuut.
Bigiarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiarini passt de bal zonder na te denken. Tamiazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński onderschept slim de pass. Bidziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Forstner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kolcu de bal. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński haalt uit met een fantastische trap. Baccino bokst de bal weg. Klungelig pakt Di Lorenzo Delmondes de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - lello 6:0

77e minuut.
Musca met een sublieme pass. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop probeert naar een medespeler te passen. Kolcu geeft een hoge lob. Bidziński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Maruzzo rent richting de bal. Kolcu verovert de bal door een tackle van achteren. Kolcu geeft de bal voor. Bidziński controleert de bal met de borst. Bidziński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan geeft de bal voor. Tamiazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński onderschept slim de pass. Bidziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 16%, lello 84%.
Mirmidonia - lello 6:0