Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cantera sorso I Soliti Sospetti
Normal Tactiek anti Normal v3
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 36.7
redelijk Schieten matig
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari met een sublieme pass. Provalija rent richting de bal. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Vizio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Aliling passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Piasecki de bal onder controle te krijgen. Örge rent richting de bal. Örge haalt uit met een fantastische trap. Vizio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Ceglie verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fabian neemt de hoekschop. Örge krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - I Soliti Sospetti 0:1

6e minuut.
Ghisilieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabian passt de bal zonder na te denken. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - I Soliti Sospetti 0:2

8e minuut.
Aliling probeert naar een medespeler te passen. Fabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabian passt de bal zonder na te denken. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ... Vizio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Çayırçimen geeft de bal voor. Rizzo heeft problemen om de bal te vangen. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes rent richting de bal. Ximenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cosci geeft de bal voor. Fabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabian passt de bal met de wreef. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fornaciari verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Provalija is nu in balbezit. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Vizio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - I Soliti Sospetti 0:3

26e minuut.
Çayırçimen rent richting de bal. Çayırçimen geeft de bal voor. Ximenes rent richting de bal. Ximenes schiet op doel. Vizio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - I Soliti Sospetti 0:4

35e minuut.
Çayırçimen kopt de bal weg. Fabian is nu in balbezit. Fabian speelt de bal door. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantera sorso 70%, I Soliti Sospetti 30%.
Cantera sorso - I Soliti Sospetti 0:4

47e minuut.
Aliling rent richting de bal. Aliling probeert naar een medespeler te passen. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes rent richting de bal. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - I Soliti Sospetti 0:5

51e minuut.
Fabian is nu in balbezit. Fabian geeft een hoge lob. Piasecki heeft problemen om de bal te vangen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vizio probeert naar een medespeler te passen. Fabian kopt de bal weg. Rupena is nu in balbezit. Fornaciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Ghisilieri de bal. Fabian is nu in balbezit. Fabian passt de bal met de wreef. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vizio trapt de bal weg. Ghisilieri kopt de bal weg. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Piasecki probeert naar een medespeler te passen. Rizzo heeft problemen om de bal te vangen. Fabian speelt de bal door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vizio trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabian met de inworp. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fornaciari geeft de bal voor. Ceglie kopt de bal weg. Rupena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ximenes rent richting de bal. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - I Soliti Sospetti 0:6

85e minuut.
Fabian geeft een hoge lob. Aliling kopt de bal weg. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap. Vizio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fabian passt de bal met de wreef. Çayırçimen rent richting de bal. Bandeira de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - I Soliti Sospetti 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantera sorso 62%, I Soliti Sospetti 38%.
Cantera sorso - I Soliti Sospetti 1:6