Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Soliti Sospetti Cantera sorso
anti Normal v3 Tactiek mio
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
34.3 gemiddelde waardering 40.1
average Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen good


2e minuut.
Fornaciari rent richting de bal. Sequelado onderschept slim de pass. Sequelado passt de bal zonder na te denken. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt do Santos de bal. Ceglie met een sublieme pass. Sequelado speelt de bal door. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Çayırçimen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Provalija kopt de bal weg. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sequelado is nu in balbezit. Sequelado met een sublieme pass. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cantera sorso 0:1

11e minuut.
Doliński is nu in balbezit. Doliński geeft een lange en hoge pass. Maddii kopt de bal weg. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maddii geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello onderschept slim de pass. Bandeira de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cantera sorso 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Pilikowski de bal. Provalija met een sublieme pass. Örge is nu in balbezit. Örge schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piasecki de bal onder controle te krijgen. Paal!

19e minuut.
Castronuovo rent richting de bal. Castronuovo met een sublieme pass. Ceglie is nu in balbezit. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Smyczyński probeert de bal aan de voet te houden. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sequelado krijgt een gele kaart. Aliling is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gherghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cantera sorso 1:2

29e minuut.
Doliński verovert de bal door een tackle van achteren. Doliński geeft de bal voor. Özkök kopt de bal weg. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija draait met de bal, schiet en ... Gherghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ceglie passt de bal zonder na te denken. Maddii heeft problemen om de bal te vangen. Maddii passt de bal zonder na te denken. Sequelado speelt de bal door. Pagone rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ceglie onderschept slim de pass. Ceglie met een sublieme pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Tong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cantera sorso 1:3

45e minuut.
Pagone passt de bal met de wreef. Bandeira de Mello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çayırçimen. Bandeira de Mello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sequelado met een snel genomen vrije trap. Tong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cantera sorso 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 51%, Cantera sorso 49%.
I Soliti Sospetti - Cantera sorso 1:4

48e minuut.
Aliling verovert de bal door een tackle van achteren. Aliling passt de bal in één keer door. Piasecki geeft een hoge lob. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Castronuovo rent richting de bal. Pagone met een sublieme pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel. Tong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cantera sorso 1:5

65e minuut.
Espadas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castronuovo is nu in balbezit. Castronuovo geeft een lange en hoge pass. Tong bokst de bal weg. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Çayırçimen is nu in balbezit. Çayırçimen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maddii met een snelle inworp. Ceglie geeft een lange en hoge pass. Tong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bandeira de Mello geeft een hoge lob. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling begaat een overtreding. Pilikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castronuovo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ceglie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado passt de bal met de wreef. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello passt de bal in één keer door. Tong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fornaciari met een sublieme pass. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Piasecki rent richting de bal. Örge onderschept slim de pass. Örge schiet op doel. Gherghe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Fornaciari speelt de bal door. Sequelado met een sublieme pass. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Cantera sorso 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 53%, Cantera sorso 47%.
I Soliti Sospetti - Cantera sorso 1:6