Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mazzaska Cin Cin United
Normal Tactiek CinCin2
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 38.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Chimenti probeert naar een medespeler te passen. Sunde kopt de bal weg. Klungelig pakt Gennari de bal. Płomiński rent richting de bal. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Folgarait passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Anioła passt de bal met de wreef. Mareggini rent richting de bal. Mareggini schiet op doel. Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Csuha met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Di Ciaula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anioła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csuha met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mareggini probeert de bal aan de voet te houden. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński met een sublieme pass. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ... Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cin Cin United 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Sunde de bal. Sunde geeft een lange en hoge pass. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Yinghua met een sublieme pass. Sunde met een sublieme pass. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel. Chimenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cin Cin United 0:2

22e minuut.
Hrabia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csuha geeft de bal voor. Daar is Mascini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cin Cin United 0:3

28e minuut.
Sunde rent richting de bal. Sunde geeft een hoge lob. Mascini rent richting de bal. Anioła onderschept slim de pass. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Płomiński met een snelle inworp. Folgarait heeft problemen om de bal te vangen. Folgarait geeft een lange en hoge pass. Yinghua geeft een hoge lob. Anioła maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mareggini passt de bal met de wreef. Płomiński geeft een lange en hoge pass. Di Ciaula bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mareggini is nu in balbezit. Mareggini passt de bal met de wreef. Płomiński rent richting de bal. Płomiński draait met de bal, schiet en ... Chimenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 78%, Cin Cin United 22%.
Ac Mazzaska - Cin Cin United 0:3

46e minuut.
Fedor komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Csuha is nu in balbezit. Csuha met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mascini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sunde passt de bal in één keer door. Fedor met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Chimenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Płomiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor probeert naar een medespeler te passen. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Odicino komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Folgarait geeft een hoge lob. Inworp. Płomiński met een snelle inworp. Odicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Odicino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yinghua passt de bal zonder na te denken. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Chimenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Płomiński passt de bal zonder na te denken. Fedor met een sublieme pass. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Mascini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cin Cin United 0:4

76e minuut.
Odicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennari rent richting de bal. Gennari geeft de bal voor. Odicino geeft de bal voor. Anioła springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Powiecko geeft de bal voor. Płomiński rent richting de bal. Płomiński passt de bal in één keer door. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cin Cin United 0:5

80e minuut.
Yinghua passt de bal zonder na te denken. Melloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha is nu in balbezit. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Gennari de bal. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński passt de bal met de wreef. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cin Cin United 0:6

89e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński passt de bal met de wreef. Fedor rent richting de bal. Fedor passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Cin Cin United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 85%, Cin Cin United 15%.
Ac Mazzaska - Cin Cin United 0:7