Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cin Cin United Ac Mazzaska
CinCin2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Fedor passt de bal met de wreef. Baudi rent richting de bal. Baudi passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Alexanko onderschept slim de pass. Anioła rent richting de bal. Folgarait legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anioła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fedor zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Ac Mazzaska 1:0

8e minuut.
De Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Yinghua rent richting de bal. De Lorenzo begaat een overtreding. Yinghua raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yinghua kan niet meer verder spelen. Knego komt het veld opgelopen. Marciński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Płomiński kopt de bal weg. Chiaro heeft problemen om de bal te vangen. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Baudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knego rent richting de bal. Giannelli begaat een overtreding. Giannelli krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Anioła rent richting de bal. Gennari verovert de bal door een tackle van achteren. Gennari passt de bal in één keer door. Alexanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexanko geeft een hoge lob. Chimenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Baudi speelt de bal door. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński geeft de bal voor. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Ac Mazzaska 2:0

34e minuut.
Mangosio rent richting de bal. Mangosio geeft de bal voor. Iorillo kopt de bal weg. De Lorenzo is nu in balbezit. De Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hetman met een harde bal richting middenveld. Płomiński kopt de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Ac Mazzaska 3:0

36e minuut.
Baudi rent richting de bal. Baudi geeft een lange en hoge pass. Anioła kopt de bal weg. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Ac Mazzaska 4:0

43e minuut.
Alexanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anioła rent richting de bal. Anioła passt de bal met de wreef. Płomiński rent richting de bal. Płomiński schiet op doel. Chimenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Ciaula heeft problemen om de bal te vangen. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel. Mascini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Ac Mazzaska 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 34%, Ac Mazzaska 66%.
Cin Cin United - Ac Mazzaska 5:0

53e minuut.
Chiaro rent richting de bal. Chiaro geeft een lange en hoge pass. Mascini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gennari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Folgarait rent richting de bal. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Baudi met een snelle inworp. Knego met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Ac Mazzaska 6:0

58e minuut.
Chimenti met een sublieme pass. Giannelli heeft problemen om de bal te vangen. Baudi geeft een hoge lob. Płomiński rent richting de bal. Płomiński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mascini rent richting de bal. Mascini geeft de bal voor. Alexanko probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła passt de bal met de wreef. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Chimenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Ac Mazzaska 7:0

66e minuut.
Gennari rent richting de bal. Alexanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexanko passt de bal zonder na te denken. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Griff komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mangosio rent richting de bal. Alexanko verovert de bal door een tackle van achteren. Alexanko met een sublieme pass. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Ac Mazzaska 8:0

77e minuut.
Knego is nu in balbezit. Knego passt de bal met de wreef. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mascini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gennari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennari probeert naar een medespeler te passen. Alexanko controleert de bal met de borst. Griff is nu in balbezit. Griff draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Mangosio passt de bal zonder na te denken. Giannelli rent richting de bal. Knego bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli onderschept slim de pass. Giannelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hetman trapt de bal weg. Fedor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melloni. Melloni krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Knego probeert naar een medespeler te passen. Chiaro is nu in balbezit. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Ac Mazzaska 9:0

89e minuut.
Gennari rent richting de bal. Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff geeft de bal voor. Płomiński rent richting de bal. Płomiński schiet op doel. Chimenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 23%, Ac Mazzaska 77%.
Cin Cin United - Ac Mazzaska 9:0