Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8 de Janeiro Fuorigrotta Soccer
1vs1 Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Goto passt de bal met de wreef. Franzino probeert de bal aan de voet te houden. Abello rent richting de bal. Sommariva is nu in balbezit. Sommariva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sommariva rent richting de bal. Sommariva speelt de bal door. Abello rent richting de bal. Abello schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Miani geeft een hoge lob. Mondolfi speelt de bal door. Sommariva rent richting de bal. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Abello rent richting de bal. Sommariva is nu in balbezit. Abello is nu in balbezit. Abello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:1

11e minuut.
Leca rent richting de bal. Abello is nu in balbezit. Evangelista is nu in balbezit. Abello verovert de bal door een tackle van achteren. Abello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sommariva rent richting de bal. Evangelista verovert de bal door een tackle van achteren. Evangelista met een sublieme pass. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Evangelista speelt de bal door. Abello rent richting de bal. Abello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Franzino heeft problemen om de bal te vangen. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista passt de bal met de wreef. Abello is nu in balbezit. Abello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:2

16e minuut.
Franzino verovert de bal door een tackle van achteren. Sommariva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommariva passt de bal in één keer door. Abello is nu in balbezit. Abello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:3

19e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Evangelista met een sublieme pass. Porfiglio rent richting de bal. Abello onderschept slim de pass. Abello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaggiano probeert naar een medespeler te passen. Abello kopt de bal weg. Rodzik is nu in balbezit. Rodzik speelt de bal door. Paal! Abello rent richting de bal. Abello haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Turoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Turoni geeft een hoge lob. Abello is nu in balbezit. Abello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:4

31e minuut.
Mondolfi passt de bal in één keer door. Abello rent richting de bal. Sommariva is nu in balbezit. Sommariva draait met de bal, schiet en ... Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Goto passt de bal zonder na te denken. Sommariva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommariva met een sublieme pass. Abello rent richting de bal. Abello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommariva rent richting de bal. Sommariva met een sublieme pass. Abello is nu in balbezit. Abello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abello is nu in balbezit. Abello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:5

43e minuut.
Franzino passt de bal zonder na te denken. Verrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommariva rent richting de bal. Sommariva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 84%, Fuorigrotta Soccer 16%.
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:6

47e minuut.
Dondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Mondolfi speelt de bal door. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano bokst de bal weg. Daar is Sommariva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abello is nu in balbezit. Abello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:7

55e minuut.
Turoni is nu in balbezit. Turoni geeft een lange en hoge pass. Mondolfi probeert naar een medespeler te passen. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Franzino passt de bal zonder na te denken. Piattella bereikt de bal nog maar net als eerste. Piattella speelt de bal door. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano bokst de bal weg. Sommariva is nu in balbezit. Sommariva haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Piattella rent richting de bal. Piattella met een sublieme pass. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:8

68e minuut.
Klungelig pakt Dondi de bal. Mondolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondolfi passt de bal in één keer door. Abello rent richting de bal. Abello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:9

70e minuut.
Mondolfi met een snelle inworp. Sommariva bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista begaat een overtreding. Sommariva wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sommariva kan niet meer verder spelen. Marinaccio komt het veld opgelopen. Marinaccio komt bij de bal en schiet. Paal!

72e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Marinaccio is nu in balbezit. Marinaccio speelt de bal door. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Mondolfi heeft problemen om de bal te vangen. Mondolfi met een sublieme pass. Marinaccio is nu in balbezit. Marinaccio haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano bokst de bal weg.

75e minuut.
Miani rent richting de bal. Gaggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gaggiano geeft een lange en hoge pass. Abello is nu in balbezit. Abello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Evangelista onderschept slim de pass. Evangelista passt de bal zonder na te denken. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:10

80e minuut.
Mondolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Mondolfi passt de bal in één keer door. Marinaccio rent richting de bal. Marinaccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:11

82e minuut.
Klungelig pakt Piattella de bal. Piattella speelt de bal door. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:12

84e minuut.
Evangelista met een snelle inworp. Leca heeft problemen om de bal te vangen. Piattella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marinaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinaccio schiet op doel. Gaggiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abello rent richting de bal. Abello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:13

89e minuut.
Turoni is nu in balbezit. Miani is nu in balbezit. Miani speelt de bal door. Marinaccio rent richting de bal. Marinaccio passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8 de Janeiro 81%, Fuorigrotta Soccer 19%.
8 de Janeiro - Fuorigrotta Soccer 0:13