Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuorigrotta Soccer 8 de Janeiro
Normal Tactiek 1vs1
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ricasoli verovert de bal door een tackle van achteren. Ricasoli probeert naar een medespeler te passen. Abello is nu in balbezit. Abello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 1:0

5e minuut.
Franzino speelt de bal door. Daar is Perrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricasoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ricasoli krijgt een gele kaart. Perrini raakt geblesseerd tijdens het duel. Perrini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 2:0

10e minuut.
Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Franzino rent richting de bal. Franzino met een sublieme pass. Abello is nu in balbezit. Abello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaggiano probeert naar een medespeler te passen. Perrini kopt de bal weg. Abello is nu in balbezit. Abello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 3:0

14e minuut.
Perrini is nu in balbezit. Ricasoli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perrini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mondolfi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ricasoli verovert de bal door een tackle van achteren. Ricasoli probeert naar een medespeler te passen. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 4:0

20e minuut.
Marchioro trapt de bal weg. Mondolfi kopt de bal weg. Perrini probeert de bal met de borst te controleren. Perrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 5:0

22e minuut.
Miani onderschept slim de pass. Miani met een sublieme pass. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 6:0

22e minuut.
Perrini verovert de bal door een tackle van achteren. Perrini passt de bal in één keer door. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Miani probeert de bal aan de voet te houden. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini passt de bal in één keer door. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Franzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricasoli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goto. Goto krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Perrini onderschept slim de pass. Perrini probeert naar een medespeler te passen. Abello rent richting de bal. Abello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Leca rent richting de bal. Piattella verovert de bal door een tackle van achteren. Piattella met een sublieme pass. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 7:0

43e minuut.
Mondolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondolfi speelt de bal door. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Abello de bal. Abello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gaggiano trapt de bal weg van het doel. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricasoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abello wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Franzino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuorigrotta Soccer 21%, 8 de Janeiro 79%.
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 7:0

47e minuut.
Ricasoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

49e minuut.
Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini speelt de bal door. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 8:0

50e minuut.
Gaggiano geeft een lange en hoge pass. Perrini kopt de bal weg. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 9:0

52e minuut.
Turoni rent richting de bal. Turoni geeft een lange en hoge pass. Piattella met een sublieme pass. Abello is nu in balbezit. Abello draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Miani bereikt de bal nog maar net als eerste. Miani passt de bal met de wreef. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel. Gaggiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondolfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perrini heeft problemen om de bal te vangen. Perrini haalt uit met een fantastische trap. Piattella kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Miani is nu in balbezit. Miani speelt de bal door. Perrini rent richting de bal. Perrini haalt uit met een fantastische trap. Gaggiano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Abello rent richting de bal. Abello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Inworp. Piattella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perrini rent richting de bal. Perrini met een sublieme pass. Abello is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mondolfi neemt de hoekschop. Piattella is nu in balbezit. Piattella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 10:0

77e minuut.
Inworp. Mondolfi met de inworp. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini rent richting de bal. Perrini draait met de bal, schiet en ... Gaggiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Marchioro is nu in balbezit. Marchioro passt de bal zonder na te denken. Miani heeft problemen om de bal te vangen. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuorigrotta Soccer 19%, 8 de Janeiro 81%.
Fuorigrotta Soccer - 8 de Janeiro 10:0