Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Soliti Sospetti lello
anti Normal v3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Provalija passt de bal met de wreef. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Örge wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Örge kan niet meer verder spelen. Özkök komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Provalija neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - lello 1:0

6e minuut.
Lagana rent richting de bal. Lagana geeft een lange en hoge pass. Aliling met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel. Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lagana onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aliling neemt de hoekschop. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Aliling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fornaciari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaciari passt de bal in één keer door. Provalija rent richting de bal. Provalija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Fabian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari speelt de bal door. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Ximenes kan de bal niet met de borst controleren. Iachini onderschept slim de pass. Iachini speelt de bal door. Provalija is nu in balbezit. Provalija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tamiazzo geeft een hoge lob. Inworp. Aliling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari geeft een lange en hoge pass. Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lagana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes onderschept slim de pass. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Baccino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - lello 2:0

25e minuut.
Fornaciari speelt de bal door. Provalija is nu in balbezit. Provalija passt de bal met de wreef. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 25%, lello 75%.
I Soliti Sospetti - lello 2:0

54e minuut.
Espadas is nu in balbezit. Espadas geeft een hoge lob. Provalija met een sublieme pass. Daar is Özkök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fabian geeft een lange en hoge pass. Provalija kopt de bal weg. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ciuccio passt de bal zonder na te denken. Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari geeft een hoge lob. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fabian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maruzzo. Fabian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fornaciari wilt de vrije trap nemen. Özkök krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - lello 3:0

65e minuut.
Fabian is nu in balbezit. Fornaciari geeft een lange en hoge pass. Özkök is nu in balbezit. Özkök geeft een hoge lob. Ximenes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - lello 4:0

73e minuut.
Aliling rent richting de bal. Aliling speelt de bal door. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... Baccino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - lello 5:0

76e minuut.
Remeisis probeert de bal aan de voet te houden. Fabian rent richting de bal. Fabian geeft een lange en hoge pass. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - lello 6:0

78e minuut.
Tamiazzo rent richting de bal. Provalija onderschept slim de pass. Provalija geeft een lange en hoge pass. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Aliling met een snelle inworp. Fornaciari geeft een hoge lob. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doliński rent richting de bal. Faustini onderschept slim de pass. Doliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doliński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 31%, lello 69%.
I Soliti Sospetti - lello 6:0