Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lello I Soliti Sospetti
Normal Tactiek anti Normal v3
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 32.4
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Maruzzo probeert de bal aan de voet te houden. Provalija rent richting de bal. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lello - I Soliti Sospetti 0:1

9e minuut.
Provalija rent richting de bal. Provalija met een sublieme pass. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - I Soliti Sospetti 0:2

11e minuut.
Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari passt de bal in één keer door. Provalija rent richting de bal. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - I Soliti Sospetti 0:3

13e minuut.
Çayırçimen geeft de bal voor. Inworp. Boschiroli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bigiarini rent richting de bal. Bigiarini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lemuy met een snelle inworp. Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari passt de bal in één keer door. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija met een sublieme pass. Örge probeert naar een medespeler te passen. Özkök is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aliling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Özkök krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - I Soliti Sospetti 0:4

29e minuut.
Baccino trapt de bal weg van het doel. do Santos kopt de bal weg. Provalija speelt de bal door. Özkök heeft problemen om de bal te vangen. Özkök draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stamatoiu trapt de bal weg van het doel. do Santos kopt de bal weg. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge schiet op doel. Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Doliński met een sublieme pass. Aliling met een sublieme pass. Figone heeft problemen om de bal te vangen. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari passt de bal zonder na te denken. Provalija met een sublieme pass. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ... Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baccino trapt de bal weg van het doel. do Santos met een sublieme pass. Klungelig pakt Özkök de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - I Soliti Sospetti 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 79%, I Soliti Sospetti 21%.
lello - I Soliti Sospetti 0:5

46e minuut.
Bigiarini rent richting de bal. Fornaciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari geeft een hoge lob. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Di Lorenzo Delmondes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Lemuy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemuy speelt de bal door. Provalija geeft een hoge lob. Özkök is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Maruzzo is nu in balbezit. do Santos onderschept slim de pass. do Santos passt de bal met de wreef. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge schiet op doel. Baccino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - I Soliti Sospetti 0:6

57e minuut.
Di Lorenzo Delmondes probeert naar een medespeler te passen. Provalija heeft problemen om de bal te vangen. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ... Baccino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Maruzzo probeert naar een medespeler te passen. Ciuccio speelt de bal door. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap. Baccino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - I Soliti Sospetti 0:7

67e minuut.
Fornaciari probeert naar een medespeler te passen. Özkök is nu in balbezit. Özkök passt de bal in één keer door. Örge is nu in balbezit. Örge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lello - I Soliti Sospetti 0:8

71e minuut.
do Santos passt de bal in één keer door. Fornaciari is nu in balbezit. Fornaciari speelt de bal door. Örge is nu in balbezit. Örge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Figone rent richting de bal. Provalija onderschept slim de pass. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Aliling passt de bal zonder na te denken. Fornaciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaciari passt de bal in één keer door. Daar is do Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Lagana met een harde bal richting middenveld. Aliling probeert naar een medespeler te passen. Provalija is nu in balbezit. Provalija draait met de bal, schiet en ... Baccino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Ciuccio de bal. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos met een sublieme pass. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap. Baccino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Daar is Lemuy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Santos is nu in balbezit. do Santos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Örge de bal. Örge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lello 86%, I Soliti Sospetti 14%.
lello - I Soliti Sospetti 0:8