Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirmidonia Cantera sorso
dzeko Tactiek però stretto
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 35
good Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Żurański raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bongiorni komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simione. Bongiorni raakt geblesseerd tijdens het duel. Latrofa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rizzo heeft problemen om de bal te vangen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceglie onderschept slim de pass. Ceglie speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ghisilieri kopt de bal weg. Strigén probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Stanić de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel. Terzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ceglie probeert de bal aan de voet te houden. Salayev is nu in balbezit. Salayev passt de bal zonder na te denken. Saar rent richting de bal. Saar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bongiorni is nu in balbezit. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni rent richting de bal. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar schiet op doel. Gherghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 31%, Cantera sorso 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mirmidonia - Cantera sorso 0:0

46e minuut.
Barnes komt het veld opgelopen. Gersman komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Saar is nu in balbezit. Saar speelt de bal door. Klungelig pakt Campos de bal. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Cantera sorso 1:0

53e minuut.
Ghisilieri rent richting de bal. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes speelt de bal door. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Cantera sorso 2:0

58e minuut.
Bandeira de Mello passt de bal met de wreef. Simione is nu in balbezit. Barnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barnes krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sequelado passt de bal zonder na te denken. Simione rent richting de bal. Simione met een sublieme pass. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos schiet op doel. Gherghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Daar is Rizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ... Piasecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gherghe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Maddii met een sublieme pass. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes geeft de bal voor. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Gherghe bokst de bal weg.

79e minuut.
Salayev verovert de bal door een tackle van achteren. Salayev met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Gherghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Cantera sorso 3:0

82e minuut.
Klungelig pakt Pilikowski de bal. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Gherghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni schiet op doel. Gherghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar geeft een hoge lob. Gherghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Cantera sorso 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 32%, Cantera sorso 68%.
Mirmidonia - Cantera sorso 4:0