Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cantera sorso Mirmidonia
mio Tactiek dzeko
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 37.8
goed Schieten goed
matig Passen matig
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Łożyński onderschept slim de pass. Łożyński geeft een lange en hoge pass. Mfumu is nu in balbezit. Mfumu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantera sorso - Mirmidonia 0:1

9e minuut.
Castronuovo verovert de bal door een tackle van achteren. Castronuovo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ballerino de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cantera sorso - Mirmidonia 1:1

18e minuut.
Pilikowski probeert de bal met de borst te controleren. Buňka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pilikowski de bal onder controle te krijgen. Scarzo rent richting de bal. Scarzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ceglie de bal onder controle te krijgen. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gherghe bokst de bal weg.

37e minuut.
Buňka geeft een lange en hoge pass. Piasecki kopt de bal weg. Mfumu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo draait met de bal, schiet en ... Gherghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sequelado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ballerino de bal. Ballerino geeft de bal voor. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Kasztelan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Łożyński rent richting de bal. Bandeira de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantera sorso 40%, Mirmidonia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cantera sorso - Mirmidonia 1:1

49e minuut.
Piasecki speelt de bal door. Klungelig pakt Ballerino de bal. Ballerino passt de bal met de wreef. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sequelado rent richting de bal. Sequelado passt de bal in één keer door. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilikowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Castronuovo is nu in balbezit. Buňka begaat een overtreding. Castronuovo raakt geblesseerd tijdens het duel. Smyczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bandeira de Mello krijgt zijn hoofd ertegen. Mengardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Day heeft problemen om de bal te vangen. Ballerino is nu in balbezit. Day begaat een overtreding. Ballerino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ballerino kan niet meer verder spelen. Maddii komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantera sorso 31%, Mirmidonia 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cantera sorso - Mirmidonia 1:1