Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuorigrotta Soccer Ac Mazzaska
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Piattella speelt de bal door. Gennari rent richting de bal. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello is nu in balbezit. Abello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mascini geeft een hoge lob. Inworp. Piattella met de inworp. Perrini is nu in balbezit. Perrini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Melloni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dettoni komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Miani rent richting de bal. Mangosio geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Miani de bal onder controle te krijgen. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Daar is Folgarait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini passt de bal zonder na te denken. Abello is nu in balbezit. Abello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Mangosio de bal. Mangosio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caposciutti de bal. Iorillo rent richting de bal. Iorillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Anzilutti trapt de bal weg. Franzino kopt de bal weg. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuorigrotta Soccer 50%, Ac Mazzaska 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuorigrotta Soccer - Ac Mazzaska 0:0

52e minuut.
Miani passt de bal zonder na te denken. Abello is nu in balbezit. Di Ciaula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Ciaula krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Folgarait rent richting de bal. Folgarait passt de bal zonder na te denken. Di Ciaula controleert de bal met de borst. Abello rent richting de bal. Abello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuorigrotta Soccer - Ac Mazzaska 1:0

67e minuut.
Franzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli onderschept slim de pass. Giannelli passt de bal in één keer door. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuorigrotta Soccer - Ac Mazzaska 1:1

69e minuut.
Perrini heeft problemen om de bal te vangen. Perrini speelt de bal door. Miani rent richting de bal. Iorillo onderschept slim de pass. Iorillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Di Ciaula rent richting de bal. Giannelli is nu in balbezit. Franzino begaat een overtreding. Giannelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuorigrotta Soccer 66%, Ac Mazzaska 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuorigrotta Soccer - Ac Mazzaska 1:1