Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mazzaska Fuorigrotta Soccer
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Giannelli verovert de bal door een tackle van achteren. Iorillo is nu in balbezit. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo haalt uit met een fantastische trap. Anzilutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Goto verovert de bal door een tackle van achteren. Goto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Di Ciaula de bal onder controle te krijgen. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel. Carmicello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mondolfi met een snelle inworp. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini geeft de bal voor. Abello is nu in balbezit. Abello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Fuorigrotta Soccer 0:1

31e minuut.
Abello rent richting de bal. Perrini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiaro. Chiaro krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Perrini onderschept slim de pass. Perrini probeert naar een medespeler te passen. Abello heeft problemen om de bal te vangen. Abello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Fuorigrotta Soccer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 44%, Fuorigrotta Soccer 56%.
Ac Mazzaska - Fuorigrotta Soccer 0:2

46e minuut.
Verrando geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mangosio met de inworp. Giannelli rent richting de bal. Giannelli schiet op doel. Anzilutti bokst de bal weg.

51e minuut.
Piattella kopt de bal weg. Mascini rent richting de bal. Abello onderschept slim de pass. Abello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Fuorigrotta Soccer 0:3

77e minuut.
Gennari rent richting de bal. Folgarait rent richting de bal. Folgarait met een sublieme pass. Iorillo rent richting de bal. Iorillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mazzaska - Fuorigrotta Soccer 1:3

79e minuut.
Franzino passt de bal in één keer door. Caposciutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caposciutti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Caposciutti kan niet meer verder spelen. Marchioro komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Giannelli geeft een hoge lob. Mangosio is nu in balbezit. Mangosio passt de bal in één keer door. Iorillo is nu in balbezit. Iorillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Giannelli speelt de bal door. Turoni rent richting de bal. Turoni geeft de bal voor. De Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Lorenzo probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Anzilutti trapt de bal weg. Mondolfi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Melloni de bal onder controle te krijgen. Abello is nu in balbezit. Abello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Miani is nu in balbezit. Gennari verovert de bal door een tackle van achteren. Miani begaat een overtreding. Miani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mazzaska 44%, Fuorigrotta Soccer 56%.
Ac Mazzaska - Fuorigrotta Soccer 1:3